Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Γράφετε εσείς....

Αναγνώστης σχολιάζει την αθλητική εκπομπή του Astra...


Προς την ιδιοκτησία του ASTRA T.V.





Είναι γεγονός ότι πλέον στη Τηλεόραση, παρακολουθώ μόνο τις αθλητικές εκπομπές, αφού κάθε τι άλλο μου προκαλεί, δυσφορία, θλίψη και προβληματισμό, είτε αυτά αφορούν, στα πολιτικά ,είτε στα οικονομικά δρώμενα, είτε ακόμη και με τις ατέλειωτες ώρες μαγειρέματος, που έχουν μπει στη ζωή μας.


Τελευταία όμως, διαπιστώνω ότι το κανάλι σας, σε ότι αφορά στη νυκτερινή αθλητική εκπομπή της Κυριακής, έχει καταληφθεί , δυστυχώς από ένα τρίο εμπαθών ανθρώπων, εκ των οποίων, οι δύο από αυτούς, εξωτερικεύουν όλο το μίσος που τρέφουν, για το Βόλο.

Προ - εξάρχ - οντος, κάποιου πρώην αχθοφόρου του ΚΤΕΛ, που δήλωσε δημοσιογράφος και το παίζει Γιάννης Διακογιάννης και με τη συνηγορία, του κεντρικού δήθεν ισορροπιστή της εκπομπής, το όλο θέαμα είναι για κ λ ά μ α τ α.



Κύριοι ΜανοΣάκηδες, προσέξτε στις επιλογές σας.



Έχω ακούσει από πολλούς συμπολίτες, τα δυσμενέστατα σχόλια για την εκπομπή αυτή και επειδή σας γνωρίζω από μικρά παιδιά ακόμη, όταν ζούσε ο πατέρας σας και είχατε γεμίσει το δρόμο στη περιοχή των Χανίων, με διάφορα συνθήματα, να αναδιαρθρώσετε άμεσα τη σύνθεση του πάνελ αυτού. Έτσι θα κάνετε καλό, στην επιχείρησή σας πρώτιστα, αλλά και το κύρος του σταθμού σας, στη συνέχεια. Υπάρχουν πολλοί και καλοί δημοσιογράφοι, τόσο στο Βόλο όσο και στη Λάρισα, αλλά και στην υπόλοιπη Θεσσαλία, που αμερόληπτα, μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας σοβαρής αθλητικής εκπομπής.

Ας δούμε στη συνέχεια, τι πρόκειται να κάνετε.


17.04.2011.


Κυρ. Νίκος, Παλαιός Βολιώτης.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...