Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αστυνομία για κλάματα....

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ζήτησε ούτε 5 ούτε 7 χιλιάδες εισιτήρια.Η ελληνική αστυνομία δεν μπόρεσε να εγγυηθεί την ασφάλεια ούτε 500 εκδρομέων....
Ακατανόητο μεν,πραγματικότητα δε!
Στο πιο μεγάλο,στο πιο σύγχρονο στάδιο της χώρας μας,το ΟΑΚΑ χωρητικότητας 68.000 θέσεων,η ελληνική αστυνομία δεν μπορεί να «κουμαντάρει» 500 οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και 7 με 10 χιλιάδες οπαδούς της γηπεδούχου,αφού ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι περισσότερος.
Ο Ολυμπιακός Βόλου λοιπόν δεν θα έχει ουσιαστικά την υποστήριξη των οπαδών του σε κανένα παιχνίδι των αγώνων διαβάθμισης.
Με Παναθηναϊκό η αστυνομία αναμένεται και πάλι να απαγορεύσει την διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους,ενώ με ΠΑΟΚ  δεν θα γίνει ανταλλαγή εισιτηρίων ανάμεσα στις δύο ομάδες.


To ερώτημα είναι το τι θα κάνει η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου με την παραπάνω εξέλιξη.
Η διοίκηση έχει πλέον την δικαιολογία να αρνηθεί εισιτήρια σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αφού έστω και λόγω αστυνομίας η ανταλλαγή φιλοξενίας καταστρατηγήθηκε με την ΑΕΚ και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον τελικό,η ΠΑΕ έχει ακόμα ένα κίνητρο για την απόφαση να μην χορηγήσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς.
Βέβαια η συγκεκριμένη απόφαση θα έχει ένα τίμημα περίπου 150.000 ευρώ στην ομάδα με την προϋπόθεση πως οι Αθηναίοι εκδρομείς θα...πληρώσουν για να μπούνε στο Πανθεσσαλικό.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου θα χορηγήσει εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟ και της ΑΕΚ.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις της...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...