Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Την Δευτέρα η επίσημη πρώτη!


Την Δευτέρα 1η Αυγούστου στην Άλλη Μεριά θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι την  Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς αρχίζει επίσημα η περίοδος 2022-2023 για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου  την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, η παρουσίαση  στους φιλάθλους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου. Κατόπιν θα ακολουθήσει η πρώτη ανοικτή προπόνηση.

Η είσοδος για τους  φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και η παρουσία τους θα δώσει όπως πάντα το «χρώμα»  σε αυτή την εκδήλωση της ομάδας μας, και  θα σηματοδοτήσει  το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού μας».

Oι φίλοι της ομάδας θα δώσουν σύσσωμοι βροντερό παρόν:

Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

Μια νέα σελίδα γύρισε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Μια νέα εποχή,  με υγεία , ειλικρίνεια και πάνω από όλα αξιοπρέπεια, 3 βασικά στοιχεία τα οποία τα τελευταία 6 χρόνια απλά ήταν απών. Η ομάδα μετα από μια χρονιά  που  θέλουμε να την σβήσουμε από τη μνήμη μας , φέτος ξεκινά  μια νέα προσπάθεια. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε οι πρώτοι που θα είμαστε διπλά της να την στηρίξουμε και να την προστατεύσουμε από οποιαδήποτε απειλή είτε εκ των έσω είτε εκ το έξω.

Η σεζόν για εμάς ξεκινά την ερχομένη Δευτέρα , στις εγκαταστάσεις της Αλλής Μεριάς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση , και όπως ξέρουμε μόνο εμείς θα είμαστε εκεί να δώσουμε το σύνθημα της ανασύνταξης. Καλούμε όλο το κόσμο να δώσει το παρών ,και με τη θετική μας ενέργεια να δώσουμε το μήνυμα στους νέους παίχτες , το μήνυμα της συσπείρωσης και της υγείας.

Το club έχει στην διάθεση του διάρκειας  της κατηγορίας FANS , παρακαλούνται τα μέλη μας όσο ο χώρος είναι κλειστός (λόγο της πρόσφατης τροπολογίας του υφυπουργού) να έρθουν σε επαφή με τα γνωστά πρόσωπα για την προμήθεια των καρτών.

Κλείνοντας , επειδή η ποδοσφαιρική πιάτσα είναι μικρή , μαθαίνουμε τα πάντα. ΠΡΟΕΙΔΟΙΙΠΟΥΜΕ τους γνωστούς  - αγνώστους <<πρώην>>  και δήθεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ να σταματήσουν να κάνουν υπόγειο ύπουλο πόλεμο την ομάδα, να σταματήσουν να βάζουν εμπόδια στο σχεδιασμό της ομάδας , διότι θα μας βρούνε μπροστά τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...