Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Επίθεση Νταόπουλου σε Τσιμπανάκο!


Ευθεία επίθεση στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κο Τσιμπανάκο ,έκανε με δηλώσεις του ο κος Νταόπουλος.

Στα πλαίσια της πρώτης προπόνησης της ομάδας (θα ακολουθήσει ρεπορτάζ) ο όπως φαίνεται χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας κος Νταόπουλος ,καταφέρθηκε ευθέως κατά του κου Τσιμπανάκου.

Ο κος Νταόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε καθορίσει τη συμμετοχή μου στον Ερασιτέχνη και οικονομικά και σε όλα τα επίπεδα.Εγώ  θα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα κινούμενος ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ αλλά θα υπάρχει κάποιο άτομο της εμπιστοσύνης μου, που θα με ενημερώνει για τα όσα γίνονται. Από εκεί και πέρα όμως,στόχος του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 2.Θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε και θα είμαστε δίπλα. Πρέπει ν’ ανεβούμε στη Β’ Εθνική οπωσδήποτε. Το υλικό είναι πολύ καλό και θα πάρουμε 2-3 ποδοσφαιριστές ακόμη. Πρέπει ν’ ανεβούμε . 

Η προηγούμενη διοίκηση έκανε πολλά λάθη! Αυτή έριξε την ομάδα. Τη ρίξανε και φύγανε. Και στο τέλος έπρεπε εμείς να τα πάρουμε όλα επάνω μας. Δεν υπήρχε χειρότερο πράγμα. Ο κ. Τσιμπανάκος έκανε πολλά σφάλματα από ένα σημείο και μετά. Ουσιαστικά έπρεπε να φύγει και ο ίδιος /όταν το κατάλαβε αυτό. Ούτε καν περίμενε κανείς ότι θα έφτανε η ομάδα στον υποβιβασμό. Φέτος πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα συμβάλλουμε σε πολλά πράγματα. Για εμάς καλύτερα που έφυγε ο κ. Τσιμπανάκος!».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...