Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μετέωρος ο Ολυμπιακός

Στο πουθενά φαίνεται να βρίσκεται για ακόμα μια φορά η ιστορική ομάδα του Βόλου.


Τέλος Ιουλίου και η διοίκηση δεν ξέρει ακόμα αν θα μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί σε κάποια επαγγελματική κατηγορία.
Σύμφωνα με τη πρωτοφανή εισήγηση του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ για την τοποθέτηση του Ολυμπιακού σε Εθνική κατηγορία πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες των κατηγοριών ,η ΕΠΟ και το υπουργείο κάτι που σαφώς είναι αδύνατο να προκύψει στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.


Να σημειωθεί πως ένα από τα «αγκάθια» είναι η άρνηση της Σούπερ Λίγκας και του εκπροσώπου του Ολυμπιακού Πειραιώς κου Μώραλη να αποδεχτεί αύξηση των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.


Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ,βλέποντας το αδιέξοδο καλεί πλέον τους πολιτικούς φορείς της Μαγνησίας να βοηθήσουν και τους φιλάθλους να κινητοποιηθούν.
Μάλιστα υπάρχουν κινήσεις συντονισμού των φιλάθλων Βόλου και Καβάλας αν και η στήριξη των Μακεδόνων στην τοπική ομάδα δεν αφήνει περιθώρια και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα αναλάβουν για ακόμα μια φορά να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα».


Η ΠΑΕ πλέον αναμένει σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων με τον πρόεδρο της ομάδας να παραμένει στην Αθήνα ,χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το πότε και το αν θα γίνει η συγκεκριμένη σύσκεψη.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...