Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Αλλαγή πλέυσης!


O συνεργάτης του κου Μπέου και τέως πρόεδρος του Ερασιτέχνη κος Μουλάς έκανε παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή .

Ο κος Μουλάς είπε μεταξύ άλλων:

«Προτιμήσαμε, εγώ και μερικοί φίλοι, να μην παρέμβουμε, όσο ήταν σε εξέλιξη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, διότι ξέρετε πως η εσωστρέφεια δε βοηθάει. Τώρα που όλα έχουν τελειώσει, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να διορθώσουμε τα καλώς ή τα κακώς έχοντα. Γίνεται μία μεγάλη σπέκουλα το τελευταίο χρονικό διάστημα, γύρω από το όνομα του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος μίλησε με παράπονο κι εγώ το συμμερίζομαι, διότι υφίσταται επιθέσεις, από κάποιους οπαδούς της ομάδας μας, άδικες, κατά την εκτίμησή μου. Ο κ. Μπέος διετέλεσε πρόεδρος και ιδιοκτήτης της παλιάς ΠΑΕ, με όλα τα καλά και άσχημα. Σήμερα δεν έχει καμία ανάμειξη και δέχεται διαρκή επίθεση, η οποία δεν έχει κανένα νόημα. Σε αγώνα μπάσκετ, βρίζανε τον Μπέο. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση σε αυτό; Αυτό το χάλι να υβρίζεται ο Δήμαρχος και να του αποδίδεται “πάσαν νόσον και μαλακίαν”, είναι ύπουλο και αήθες. Ότι έχασε ο Ολυμπιακός Βόλου εννιά παιχνίδια μέσα στον Βόλο, φταίει ο Μπέος;

Η διοίκηση δεν μπορεί να σφυράει αδιάφορα με όλο αυτό. Μιλάμε για 10-15 άτομα που παρασύρουν άλλους 15. Μη μου πείτε ότι δεν μπορούσε η διοίκηση να το τελειώσει όλο αυτό. 15 που δε χωνεύετε τον Μπέο μείνατε, κι άλλοι 15 που παρασύρετε. Στο τέλος της ημέρας, έχετε δημιουργήσει τον Ολυμπιακό Βόλου, από ένα μεγάλο σωματείο, Κολοπετινίτσα. Φτάσατε να παίζετε ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ και να μην έχει το γήπεδο 300-400 άτομα μέσα. Συρρίκνωση, καταστροφή της ομάδας. Αν κυκλοφορήσετε έξω, υπάρχει τέτοια απαξίωση προς τον Ολυμπιακό Βόλου, που δεν έχει προηγούμενο. Άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα, δεν έρχονται στο γήπεδο.

Στην Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου δεν παρευρέθηκα γιατί είχα ενημερωθεί ότι θα δεχτώ επίθεση, όπως δέχτηκα και στο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ, που δύο άνθρωποι με τραμπούκισαν. Και η διοίκηση σφύριζε αδιάφορα. Και την ίδια ώρα, είχε έρθει ο Αλέξης Κούγιας, με ένα σορτσάκι θαλασσί, σαν “φουφούλα”, αμφιλεγόμενο μου φάνηκε, και τον περιποιούσασταν,και τον “νταντεύατε”. Ποιον; Αυτόν που, ως βασικός μάρτυρας, διέλυσε τον Ολυμπιακό Βόλου το 2011. Μπράβο στους Νικιώτες, που στο ματς με τη Λάρισα, τον κράξανε.

Ακούω από κάποιους ότι ο Ολυμπιακός είναι γωνία μαγαζί. Τί γωνία; Της τάξεως των 80 φιλάθλων; Ο Τοξότης και ο Μαγνησιακός να παίζουν, περισσότερο κόσμο μαζεύουν. Πριν 11 χρόνια είχε εισιτήρια ο Ολυμπιακός, σήμερα τί έχει; Η τρέχουσα χρηματιστηριακή και ποδοσφαιρική αξία μετράει. Αυτήν τη στιγμή, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομαδούλα, από άποψη προσέλευσης φιλάθλων. Πρέπει κάτι να γίνει, διότι, πολύ σύντομα, αυτή η ομάδα θα εκλείψει από το ποδοσφαιρικό στερέωμα, όπως άλλες. Ο Εθνικός Πειραιώς, παραδείγματος χάρη, μία ομάδα που μεσουρανούσε παλιότερα και τώρα παίζει στα τοπικά..

Αλλαγή πλεύσης προτείνω. Πρέπει να γίνει ένα διοικητικό συμβούλιο, το ποδόσφαιρο πάει στον Ερασιτέχνη. Να γίνει μετά Γενική Συνέλευση, να ακουστούν οι εισηγήσεις της διοίκησης και να τοποθετηθούμε αναλόγως. Δεν διοικώ εγώ την ομάδα, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω. Έκανα κάποιες προβλέψεις πέρσι, με έλεγαν προφήτη. Πέρσι τέτοιον καιρό, έβλεπα ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά, έβλεπα πως η ομάδα συρρικνωνόταν και τώρα έχουμε φτάσει λίγο πιο πάνω από το σημείο μηδέν. Είχα πρωτοστατήσει να γίνει μία κίνηση να μπουν νέοι άνθρωποι στον Ερασιτέχνη, για να αλλάξει ρότα ο σύλλογος. Αυτή η κίνηση δεν ευοδώθηκε, λόγω του εκλογικού νόμου που υπάρχει, δεν μπορούσαν να ψηφίσουν νέα μέλη. Δέχτηκα και κάποιες απειλές ότι αν έρθω, θα μου κάνουν, θα μου δείξουν… Έχω πέσει θύμα τραμπουκισμού μία φορά, θύμα απειλών, μακριά από εμάς, από ‘δω και πέρα. Δεν τα θέλουμε αυτά τα πράγματα, ειδικά στο χώρο του αγνού, ερασιτεχνικού αθλητισμού/

Σε περίπτωση που η Γενική Συνέλευση αποφασίσει εκλογές, θα σκεφτώ σοβαρά αν θα ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...