Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Μπέος: Στο τοπικό ο Ολυμπιακός του χρόνου!

 
Παρέμβαση για τα ζητήματα του Ολυμπιακού έκανε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Δήμαρχος Βόλου είπε μεταξύ άλλων:

«Αν θέλω εγώ να ασχοληθώ και να αναλάβω τον Ολυμπιακό Βόλου, τους ρωτάει κανένας; Έχουν καμία δυναμική; Έχουν κανένα δικαίωμα παραπάνω από τον οποιονδήποτε; Μιλάμε για νούμερα. Έχει τη δύναμη μία χούφτα ανθρώπων να διώξουν τον κάθε Τσιμπανάκο; Που εμένα ξέρετε ποια είναι η άποψή μου για τον Τσιμπανάκο, αλλά, όπως και να ‘χει, ήταν μπροστάρης στον Ολυμπιακό. Ποιοι είστε εσείς ρε; Αυτοί οι 10-20 φταίνε για τον Ολυμπιακό, έκρυβαν την αλήθεια, έκαναν το μαύρο, άσπρο,Η  εκκαθάριση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει ολοκληρωθεί, γελάει ο κόσμος με τα προπονητικά κέντρα... το μόνο που έβαλαν είναι 50 κιλά σπόρο και 50 κιλά μπογιά.Τον Δεκέμβριο παρουσιάσατε έναν μεγιστάνα. Πώς λέγεται; Νταόπουλος; Από την Αμερική! Την πήρε την ομάδα ή δεν την πήρε; Τί έγινε ρε σεις; Έδωσε τα λεφτά; Έκανε συνέντευξη τύπου, τον παρουσίασαν και μετά τί; Δεν είναι πρόβατα ο κόσμος. Παραμύθια, εγώ ξέρω τι έγινε. Πληροφορούμαι, έχω όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Η διοίκηση Τσιμπανάκου, μπορεί να πλήρωσε την προσφυγή του Γουόρντεν, αλλά όχι του Γιαλούση.

Ο φουκαράς ο ιδιοκτήτης του Μπακαλόγατου, βογγάει ο άνθρωπος, ούτε τα μακαρόνια δεν πληρώνατε. Σταματήστε το παραμύθι. Στηρίξατε μία κατάσταση, μπράβο σας. Παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος, ήταν καταστροφική για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μου θυμίζετε την εποχή του Γιδόπουλου, στη ζητιανιά. Πέρασαν μία κρίση, ταλαιπωρήθηκαν στη Νίκη, ξεφτιλίστηκαν, ήρθε, όμως, ένας άνθρωπος νοικοκύρης, έβαλε τα πράγματα σε μία σειρά, έχει, πλέον, ένα καλό όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, κάνουν μία προσπάθεια, μπράβο τους. Εσείς έχετε φτάσει στο επίπεδο του 2000, στη ζητιανιά. Τί νομίζετε; Από πού κι ως πού απαιτείτε από τους πολιτικούς να σας χρηματοδοτήσουν, για να τσουλήσετε του χρόνου τον Ολυμπιακό Βόλου; Έχετε τη δυνατότητα; Βγείτε μπροστά! Εσείς δε λέτε ότι ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία; Βγείτε. Ποια εκατομμύρια βάλατε; Παναγία βοήθα».

Ο Τσιμπανάκος λέει πως έχει προτάσεις από ομάδες,. Άρα, δεν είναι ιδιοκτήτης, υπάλληλος είναι. Κι άλλοι έχουν αλλάξει ομάδες, ο Κούγιας, για παράδειγμα, αγοράζει, είναι ιδιοκτήτης. Μιλάμε για τρέλα.Ο  Τσεκούρας είναι μία  μαριονέτα και υπεύθυνος για το κατάντημα του Ολυμπιακού.

Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό Βόλου.Θα παίξει Γ’ Εθνική; Εγώ έχω πληροφορίες ότι θα κατέβει στο Α’ τοπικό. Πού θα τα βρουν 250-300 χιλιάρικα, για να κατέβουν στη Γ’ Εθνική; Ποιος θα τα δώσει; Άρα, λοιπόν, τί λέτε; Βγαίνουν και κάνουν κριτική, βρίζουν. Ποιοι θα βάλουν τα λεφτά;».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...