Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Τσακαλίδης και μετριότητα έφεραν την ήττα!


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και ηττήθηκε από την Καβάλα με σκορ 2-0




Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, παρέταξε την ομάδα του, με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Γιδόπουλος. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Βοσνακίδης, με τον Φαζό. Το κεντρικό δίδυμο της μεσαίας γραμμής αποτέλεσαν οι Τσιάρας και Λάσκαρης, ενώ μπροστά τους τοποθετήθηκαν οι Κουτσιανικούλης (δεξιά), Ράντι (κέντρο) και Ντούνης (αριστερά). Τέλος, σέντερ φορ ήταν, ο Τσίτας.



Στο α΄μέρος ο Ολυμπιακός σε ένα μέτριο παιχνίδι ήταν καλύτερος από την αντίπαλό του. Μάλιστα ήταν η ομάδα που είχε τις... καθαρότερες ευκαιρίες. Η πιο κλασσική από αυτές στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Τσίτα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα να φεύγει αουτ.


 Στο β ημίχρονο η ομάδα μας επηρεάστηκε από ένα σχετικά γρήγορο γκολ που δέχτηκε στο 54 από κοντινό πλασέ. Και ενώ ο Ολυμπιακός έψαχνε απάντηση χωρίς ωστόσο να παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, στο επόμενο τέταρτο ήρθε η αποβολή Βοσνακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και μετέτρεψε το παιχνίδι σε διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η ομάδα μας όχι μόνο δεν έβρισκε διαδρόμους για να αντιδράσει αλλά τα κενά πίσω ήταν ανά πάσα στιγμή ευάλωτα. 


Οι ερυθρόλευκοι είχαν ουσιαστικά δύο καλές ευκαιρίες με Κουτσιανικούλη και Ράντι.

Στο 93 ήρθε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ενώ η ομάδα μας είχε ανοιχτεί για την ισοφάριση.


 
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Καζαντζίδης (82’ Θωμαΐδης), Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι (59’ Ορφανίδης), Καθάριος, Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (62’ Χαντί).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Λάσκαρης (87’ Δεινόπαπας), Ντούνης (84’ Στεφάνοβιτς), Κουτσιανικούλης, Ράντι, Τσίτας.




Κάρτες: 39’ Γαβριηλίδης, 52’ Κέρθι, 70’ Ορφανίδης, 73’ Καζαντζίδης – 37’ Λάσκαρης, 53’ Φαζός, 61’ Βοσνακίδης. , 66'Φαζος

 


Ο «κόραξ» του αγώνα
Κακός ο ρεφερι έβγαζε κάρτες εξαιρετικά εύκολα και ήταν η αιτία που ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες αφού αδικαιολόγητα αποβλήθηκε ο Φαζός. Επίσης ελέγχεται για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή που θα μπορούσε να δοθεί ως πέναλτι




Μας άρεσε....
Ο Λάσκαρης ήταν από τους παίκτες που διασώθηκαν ενώ ο Κουτσιανικούλης προσπάθησε επιθετικά
Δεν μας άρεσε...
Μοιραία η απουσία Πόζογλου έδειξε πως χωρίς; αυτόν δεν υπήρχε νεύρο και κινητικότητα στην επίθεση

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Σουλης : «Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του φροντιστή της Καβάλας Βασίλη Βασιλειάδη. Κάποιοι φροντιστές και φυσικοθεραπευτές είναι πιο χρήσιμοι από προπονητές και ποδοσφαιριστές. Αν δεν ήταν το περιστατικό αυτό και ο Παύλος Δερμιτζάκης δε θα ερχόμουν στη συνέντευξη τύπου, λόγω της διαιτησίας. Έπρεπε να σεβαστώ το περιστατικό αυτό και τον Παύλο Δερμιτζάκη που έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και τον σέβομαι απεριόριστα. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή δουλεμένη που ξεκινάει από πίσω το παιχνίδι της με γρήγορους επιθετικούς. Ημασταν καλά διαβασμένοι και μπλοκάραμε τους επιθετικούς ειδικά στο α’ μέρος. Λόγω της διαιτησίας αλλάξανε τα πάντα στο β’ μέρος. Μας έδωσε μια αποβολή γιατί ο παίκτης μας του είπε: «δώσε και σε μας ένα φάουλ». Εκεί κρίθηκαν όλα. Παρόλα αυτά και με 10 παίκτες ρισκάραμε πάρα πολύ. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, ενώ οι αντίπαλοι έκαναν καθυστερήσεις και λόγω άγχους. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι στο 86′ και μετά μπήκε το δεύτερο γκολ. Όταν κερδίζει μια ομάδα, η νίκη είναι δίκαιη και δεν έχει να κάνει με τη διαιτησία. Αδικήθηκε και η Καβάλα σε πολλά παιχνίδια. Εμείς όταν πάμε να φτάσουμε πολύ κοντά, τρώμε μια κατραπακιά από αυτούς και μας στέλνουν πίσω. Το ίδιο έγινε με τον Ιωνικό, το ίδιο έγινε και σήμερα».

Δερμιτζάκης :

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μου, εκτός από την όχι καλή εικόνα που δείχναμε στα τελευταία παιχνίδια. Κυρίως για τα αποτελέσματα, γιατί κάναμε μια καλή προσπάθεια και δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε σαν ομάδα.

Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Όλα τα παιδιά είχαν ένα ιδιαίτερο άγχος. Για να πάρουμε μια νίκη πρέπει να σκοράρουμε, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια η ομάδα δεν είχε πετύχει γκολ. Μαζί με το χαμό του αγαπημένου μας φροντιστή Βασίλη, αυτό το γεγονός έδωσε μεγάλη φόρτιση στην ομάδα. Απέναντι μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, γιατί έχει ένα πολύ καλό καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Η εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια.

Ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας που έχει αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Έγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό. Έλειπε η ποιότητα, είχε πολλά φάουλ με πολλές διακοπές. Εμείς προηγηθήκαμε με 1-0 νωρίς στο β’ μέρος και αποκτήσαμε ένα πλεονέκτημα με την αποβολή του Φαζού, ενώ ο αντίπαλος μας πίεσε πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να είμαστε μέχρι το τέλος συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Όλος ο οργανισμός αφιερώνει τη νίκη στον Βασίλη Βασιλειάδη. Θα κάνουμε με αυτή τη νίκη ήρεμα Χριστούγεννα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να ονειρεύεται για κάτι καλό, αφού κάνει και πολύ καλή δουλειά ο κ. Παπαδόπουλος»


Μικρά&πικάντικα
    • Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Καβάλας και έφυγαν απογοητευμένοι.
    • Πριν το παιχνίδι οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη του προσφάτως αποθανόντα φροντιστή της ομάδας.


    To βίντεο του αγώνα













    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...