Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ενίσχυση στον άσσο!


Την μεταγραφή του Ξενοδόχοφ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.





Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την ολοκλήρωση ακόμα μίας σπουδαίας μεταγραφής με την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γκενάντι Ξενοδόχοφ.
Μετά από ενέργειες της διοίκησης ο 31χρονος γκλοκίπερ είπε το «ναι» στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ και θα ενισχύσει σημαντικά στην συγκεκριμένη θέση την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παραμένει σταθερή στις δεσμεύσεις της στους φιλάθλους της ομάδας μας για σημαντική ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φέρνοντας παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα βοηθήσουν άμεσα στην υλοποίηση του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2.

Πάντως τα… χριστουγεννιάτικα δώρα της διοίκησης στην ομάδα και στους φιλάθλους θα συνεχιστούν!

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ έχει γεννηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας στις 30/5/1988 και έχει ύψος 1.93. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα από τον Ηρόδοτο το 2007 και στη συνέχεια έπαιξε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, τρεις χρονιές στον ΟΦΗ, στον Θρασύβολο, στη Δόξα Δράμας, στη Ζάκυνθο, στη Λάρισα με την οποία την περίοδο 2015-16 πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, στην συνέχεια έπαιξε στην Σκωτία και στην ομάδα της Μάδεργουελ και επέστρεψε παίζοντας στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ πέρυσι για έξι μήνες φόρεσε την φανέλα του Ηρόδοτου στη Φούτμπολ Λιγκ.

Έχει συνολικά 17 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 87 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και 17 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου!»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...