Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Μένει Ολυμπιακό ο Κουτσιανικούλης!



Ως αποκύημα φαντασίας χαρακτηρίζει ο Ολυμπιακός Β. τα σενάρια περί αποχώρησης του Βασίλη Κουτσιανικούλη, ενώ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ διαβεβαιώνει με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.


«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων, αποκύημα της φαντασίας ορισμένων, περί σεναρίων αποχώρησης του Βασίλη Κουτσιανικούλη από την ομάδα μας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι και θα παραμείνει βασικό στέλεχος της ομάδας μας.

Υ.Γ. 1 Οι διάφοροι “ποντικοί” που αρέσκονται στο να δημιουργήσουν ίντριγκες καλό θα ήταν να σταματήσουν να ασχολούνται με την ομάδα μας καθώς αυτή την φορά απαντάμε με μια ανακοίνωση. Την επόμενη φορά θα αναγκαστούμε να τους αντιμετωπίσουμε διαφορετικά.

Υ.Γ. 2 Ο Ολυμπιακός Βόλου και όλοι στην ομάδα, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους που είναι η άνοδος στην Super League 2 και για τον λόγο αυτό η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας αρχής γενομένης με την μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...