Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Πρώτα Καβάλα μετά μεταγραφές!

Στο site του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Σούλης Παπαδόπουλος...
...τόσο για τον αγώνα με την Καβάλα την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου όσο και για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και εγώ προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτούς τους δύο μήνες που είμαστε μαζί.

Αυτή την στιγμή το σημαντικό είναι να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής και μετά όλα τα υπόλοιπα. Πηγαίνουμε να παίξουμε με μια ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της καθώς έχει πέντε νίκες μαζί με το παιχνίδι Κυπέλλου και δύο ισοπαλίες. Η Καβάλα είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή.

Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, όπως κάναμε στα παιχνίδια με τον Διαγόρα και το Αιγάλεω. Με προσήλωση στον στόχο και αν παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως στον Ολυμπιακό Βόλου γίνεται μια πολύ δυνατή προσπάθεια από όλους, εμένα, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές μου και φυσικά και την διοίκηση και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα, κάτι που πιστέψτε με, δεν γίνεται πάντα στο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα και οι αριθμοί δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Πιστεύω βέβαια ότι θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους δύο βαθμούς βάση της συνολικής δουλειάς που γίνεται αλλά εδώ είμαστε για να τους πάρουμε.

Πρέπει να πω ότι είμαι ευχαριστημένος και από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που κάθε εβδομάδα είναι στο γήπεδο να μας στηρίζει και χαίρομαι να τον ευχαριστούμε και να έχουμε συνεχή πρόοδο ώστε αυτός ο καταπληκτικός κόσμος να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα.

Το είπα ξανά και θα το πω και πάλι. Αυτή την στιγμή με απασχολεί το παιχνίδι με την Καβάλα. Ούτε οι μεταγραφές, ούτε τίποτα άλλο. Άλλωστε τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα την περίοδο του Ιανουαρίου πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, είτε για πέντε είτε για ενενήντα λεπτά, όπως στον τελευταίο αγώνα ήρθαν από τον πάγκο ο Στεφάνοβιτς, ο Παπαιωάννου και ο Κόλα και βοήθησαν. Οι νέοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ.

Εμείς βελτιωνόμαστε καθημερινά τόσο ατομικά όσο και ως ομάδα και θα επαναλάβω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σκληρή δουλειά όλων στην ομάδα».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...