Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Θα κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο!

Εν όψει του παιχνιδιού με την Νίκη  ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία».


Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε για το πώς βλέπουν στην ομάδα το κυριακάτικο παιχνίδι:

«Το παιχνίδι με την Νίκη είναι ιδιαίτερο. Δεν παίζει ρόλο η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, ούτε αν υπάρχουν απουσίες. Σ’ αυτά τα ματς μετράει η ψυχή και το πάθος. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι,  άσχετα αν χάσαμε την περασμένη αγωνιστική από την Θήβα. Θέλουμε να κερδίσουμε, τόσο για την ομάδα, για εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον κόσμο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, πόσο ιδιαίτερη σημασία έχουν αυτά τα ντέρμπι για τον κόσμο. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για την πόλη, καθώς αναμετρώνται οι δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου».

Για το αν θα παίξει ρόλο η παρουσία του κόσμου, καθώς ο Ολυμπιακός είναι γηπεδούχος: 

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μεγάλη δύναμη και αυτό το βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Φυσικά, όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι με τη Νίκη, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι της ομάδας μας είναι λογικό να δώσουν δυναμικό «παρών». Αυτός ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και θα μας βοηθήσει από το πρώτο λεπτό να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλουμε».

Για το πόσο βοηθά τον ίδιο, από ψυχολογικής πλευράς, το γεγονός ότι έχει παίξει σε τρία ντέρμπι με τη Νίκη :

 «Προσωπικά έχω αγωνιστεί σε τρία ντέρμπι με τη Νίκη και ξέρω πολύ καλά την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Βέβαια υπάρχουν στην ομάδα και ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει ανάλογα παιχνίδια. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά θα πρέπει όλη η ομάδα να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο καθένας, όμως, από την πλευρά του οφείλει να δώσει το 110/100».

Για την αλλαγή εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: 

«Έγιναν ορισμένες σημαντικές αλλαγές στην ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο. Διοικητικές, αλλά και όσον αφορά το ρόστερ, καθώς ήρθαν παίκτες πολύ αξιόλογοι, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά στο διάστημα αυτό. Δεν θα σταθώ στα λάθη που έγιναν στο πρώτο εξάμηνο και η ομάδα δεν είχε καλή παρουσία. Με τη νέα διοίκηση και με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια,  τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό νομίζω βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι μόνο η καλή απόδοση της ομάδας, αλλά και οι βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει στον δεύτερο γύρο. Ωστόσο, ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να καταλάβει, πως δεν είναι δυνατόν από τη μία μέρα στην άλλη να αλλάξουν όλα και να γίνουν ξαφνικά τέλεια. Χρειάζεται υπομονή».

Για το αν επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από την ένσταση που έχει καταθέσει ο Ρήγας: 

«Υποσυνείδητα υπάρχει στο μυαλό μας και το ενδεχόμενο να χαθεί η ένσταση. Αυτό δε μας αγχώνει. Θα φροντίσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Υπάρχει, πάντως, αισιοδοξία από πλευράς διοίκησης ότι η ένσταση θα κερδηθεί. Το άσχημο είναι, ότι ένας συμπαίκτης μας δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αγωνιστεί και αναφέρομαι στον Κλεβί Κόλα. Θα ήταν σημαντικό για την ομάδα να είχε μία επιπλέον λύση».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στερείτε το εύκολο γκολ:

 «Όντως μας προβληματίζει το γεγονός ότι ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα, παρότι σε κάθε παιχνίδι δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Δουλεύουμε με τον προπονητή μας πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε αγωνίζονται κλειστά και δυσκολευόμαστε. Σε ορισμένα παιχνίδια δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, αλλά όπως προανέφερα, προσπαθούμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν φτάνουμε εύκολα στο γκολ μας προβληματίζει».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...