Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Τα εισιτήρια με Νίκη!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την Νίκη.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι θα καθίσουν στην κεντρική κερκίδα θα έχουν πρόσβαση στο Πανθεσσαλικό από τον Περιφερειακό , ενώ οι φίλοι της Νίκης οι οποίοι όμως θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά ,θα καθίσουν στο νότιο πέταλο του γηπέδου.

Η ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Νίκη Βόλου.

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών έως και 17): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται :

Α) από την πρώτη πεζογέφυρα –πλευρά Ν. Ιωνίας- με κατεύθυνση το νότιο πέταλο του Σταδίου

και

Β) από την δεύτερη πεζογέφυρα με κατεύθυνση τη σκεπαστή κερκίδα του Σταδίου.

Στην δεύτερη πεζογέφυρα από τις 13:30 θα λειτουργεί το  εκδοτήριο εισιτηρίων για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ, ενώ οι υπόλοιποι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται μόνο από τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η προσέλευση όπως και η αποχώρηση τους να γίνει από την Περιφερειακή οδό.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και  αποκλεισμό της έδρας.


Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...