Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Καθοριστικός αγώνας την Κυριακή!

Ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής εξέδωσε η επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ!


Η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας για το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών. Η Ομάδα μας έχει δυο συνεχείς αγώνες στην έδρα της αφού μετά τον αγώνα με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, ακολουθεί αυτός με τον ΠΑΟΚ και θέλει μαζί με τους φιλάθλους της να πανηγυρίσει, αρχής γενομένης με την ομάδα της Καλλιθέας, νίκες, που θα τη φέρουν πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.

    Η Ομάδα μας στην προσπάθεια της για την παραμονή στην Α1 Εθνική Γυναικών, χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και έχουμε ίδιους στόχους με την ομάδα των Εσπερίδων και ενδεχομένως να τις αντιμετωπίσουμε και στα «PLAY OUTS». Στον αγώνα του Α΄ Γύρου η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 52-42. Η ομάδα των Εσπερίδων κουβαλά ένδοξο παρελθόν αφού έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας και 4 φορές το Κύπελλο. Τη σεβόμαστε τόσο για το ένδοξο παρελθόν της όσο και για την προσπάθεια των ανθρώπων της, αλλά για μας η νίκη είναι μονόδρομος.

    Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε όλοι κοντά της, ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη, το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν τη κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

    Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας και του βοηθού του, γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου μας.

    Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας «GOLD» θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι΄ αυτούς, χώρο.

    Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των Γυναικών όσο και των Ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των Ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα του Ε.Α.Κ. Βόλου.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...