Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Προέχει το ρόστερ της ομάδας!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησε ο Μιχάλης Ζιώγας.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που από σήμερα είμαι και επίσημα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη για την τιμή που μου κάνει. Μόνος μου δεν μπορώ να καταφέρω κάτι. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά και τα πάντα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες αξίας και με ήθος, καθώς και με παίκτες που θα θεωρούν τιμή τους να έρθουν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε.

Η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας, γιατί θα πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα έχουν ως δόγμα, ότι οι καλές ομάδες γίνονται εξαιρετικές και πρωταθλήτριες, όταν θυσιάζουν το εγώ τους για το εμείς. Με τέτοια παιδιά θέλουμε να προχωρήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό, τόσο εγώ, όσο και ο συνεργάτης μου Κώστας Μπράτσος, αλλά και ο κ. Μπίτζιος, που θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας υπάρχουν στα υπόψη δύο προπονητικά κέντρα. Τα εξετάζουμε, καθώς θέλουμε κατ' αποκλειστικότητα το γήπεδο στη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα επιδιώξουμε να πάμε σε προπονητικό κέντρο από 30 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου.

Θέλουμε να επανδρώσουμε το ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές ζητάνε υπέρογκα ποσά και δεν θα μπούμε στη λογική να ακριβοπληρώσουμε κάποιους που δεν αξίζουν τόσα χρήματα.Μην νομίζετε πως οι παίκτες που αγωνιζόταν σε ομάδες football league είναι απαραιτήτως καλύτεροι από κάποιους που αγωνίζονται στην Γ' Εθνική.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το νούμερο των παικτών που θα συμμετέχουν στην πρώτη προπόνηση την Δευτέρα.. Σήμερα για παράδειγμα, για να σας δώσω και μία είδηση, έχουμε συζήτηση με τρεις παίκτες Β' Εθνικής. Δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κι αν κάποιοι υπογράψουν.

Για φιλικά βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ομάδες Γ' και Β' Εθνικής. Ακόμη, πάντως, δεν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα.Αυτό που προέχει είναι να επανδρώσουμε το ρόστερ της ομάδας με καλούς παίκτες.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...