Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Μόνος σύμμαχος ο κόσμος!

Μοναδικός σύμμαχος είναι η πόλη του Βόλου,τόνισε ο Π.Μποτσιβάλης ο οποίος άφησε πολλές αιχμές για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα από τα γνωστά μέτωπα.
Ο πρόεδρος της Δ.Ε.ποδοσφαίρου είπε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής:

«Γνωρίζετε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μεγάλη ιστορία. Δεν θα αναφερθώ σ' αυτήν αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς ή δυστυχώς, εγώ αναλάμβανα την ομάδα πάντα σε δύσκολες περιόδους. Ποτέ δεν ήθελα τον διχασμό και ποτέ δεν τον προκάλεσα. Δεν έχω απαντήσει σε πολλές κατηγορίες εις βάρος μου, για να μην δημιουργήσω προβλήματα. Όμως στηρίζομαι στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και τον καλώ να βρίσκεται δίπλα μου. Αν δεν είναι δίπλα μας οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, δεν έχει νόημα η παρουσία μας στη διοίκηση. Ξέρετε ότι βαλλόμαστε από πολλά σημεία. Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα πράγματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αυτή τη στιγμή, ο μόνος σύμμαχός μου, θέλω να πιστεύω, πως είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου και η πόλη. Εγώ δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι, είτε ρίχνοντάς μου λάσπη, είτε εμποδίζοντάς με σ' αυτό που θέλω να κάνω. Έχουμε τη δύναμη να τα ξεπεράσουμε.

Συνέχεια με κατηγορούν για κάποια χρήματα. Δεν έχω δώσει ποτέ την απάντηση. Υπάρχει αθωωτική απόφαση δικαστηρίου, τελεσίδικη. Ούτε θέλω να το σχολιάσω, ούτε να το συζητήσω. Εμείς προχωράμε και την εκκαθάριση και θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη και να μην έχουμε προβλήματα.
Πέρυσι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια μαζί με τους συνεργάτες μου, χωρίς να πετύχουμε το στόχο. Ανέλαβα την ευθύνη, γιατί εγώ ηγήθηκα αυτής της εκστρατείας. Όπως και πέρυσι στη γενική συνέλευση, έτσι και φέτος, ανέφερα πως για να μην υπάρξει διχασμός, μπορεί όποιος θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό και εγώ θα παραμείνω απλό μέλος.

Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Προσπάθησα να μην βγαίνουν ανακοινώσεις προς τα έξω, διότι με το που έβγαινε στη δημοσιότητα ένα όνομα ποδοσφαιριστή, την άλλη μέρα άρχιζαν τα προβλήματα και μας ζητούσε τα διπλάσια.

Ανακοινώνουμε τους ποδοσφαιριστές εκείνους που έχουν υπογράψει. Το κλίμα, πλέον έχει αλλάξει και ενώ εμείς παίρναμε τηλέφωνο σε παίκτες για να έρθουν στην ομάδα, τώρα αυτοί τηλεφωνούν σε μας για να έρθουν στον Ολυμπιακό. Εφόσον με στηρίξει ο κόσμος, σας δίνω τον λόγο μου ότι η χρονιά θα πάει καλά. Θα πρέπει να ανεβούμε στην Β' Εθνική και αυτό για μένα είναι ένα στοίχημα. Αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια. Αν δεν το πετύχουμε, ας έρθει κάποιος καλύτερος από μένα να ανεβάσει τον Ολυμπιακό στη Football League.

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις 7 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών». Περιμένουμε από τους φιλάθλους να δείξουν τη δυναμική τους και τη δυναμική της ομάδας. Την Τρίτη θα έρθουν κι άλλοι παίκτες στην ομάδα και στις 30 Ιουλίου θα μεταβούμε σε αθλητικό κέντρο εκτός Μαγνησίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για ένα δεκαήμερο.

Ο κ. Ζιώγας μας έχει βοηθήσει παρά πολύ και καθημερινά εξετάζουμε εξονυχιστικά πολλές περιπτώσεις παικτών. Το κάθε μέλος της διοικούσας επιτροπής θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο. Όσον αφορά το τμήμα μάρκετινγκ θα το αναλάβει ο γιος μου, Γιώργος, μαζί με εξωτερικό συνεργάτη.
Μπορεί να είμαστε χαμηλών τόνων, όμως εκεί που χρειάζεται ενεργούμε δυναμικά κι ας μην φωνάζουμε.
Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει στην ομάδα, ως άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα, ενώ ο Λευτέρης Τασιόπουλος αναλαμβάνει ως γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έχουμε καλύψει το 50% του ρόστερ. Είμαστε σε επαφή με παίκτες που δεν έχουν υπογράψει ακόμη για διάφορους λόγους, ενώ θα γίνουν και δοκιμές ποδοσφαιριστών τις προσεχείς μέρες.
Τα παιδιά που έχουν αξιολογηθεί και αξίζουν να είναι στην ομάδα, θα παραμείνουν. Παραμένουν ήδη οι Ανδρέας και Δήμος Κόκας, ο Σκανδάλης και άλλοι. Ορισμένοι έφυγαν από μόνοι τους. Ο κορμός ο περσινός δεν απέδωσε, καθώς θα έπρεπε να ήμασταν 10 βαθμούς μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Είδαμε τα λάθη μας και τα διορθώνουμε. Κάναμε λανθασμένες επιλογές πέρυσι.

Έχω τονίσει πως όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν τους θέλω κοντά μου. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Με τον κ. Κουφιδάκη κάναμε πολλές συζητήσεις. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να έρθει δίπλα μας. Η πόρτα πάντως είναι ανοιχτή για όλους.

Η έδρα θα είναι το Πανθεσσαλικό. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα να λύσουμε το θέμα. Αν τα Τουριστικά Ακίνητα δώσουν σε δύο ομάδες τη χρήση του σταδίου, δεν είναι δικό μας ζήτημα. Ως δεύτερη έδρα έχει ήδη ζητηθεί το ΕΑΚ.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...