Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Κομβικό παιχνίδι στην Λευκάδα (pregame)🔃

Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας δίνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή το μεσημέρι στην Λευκάδα.
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 15:00 το μεσημέρι τον δυκολοκατάβλητο στην έδρα του Τηλυκράτη ,ο οποίος βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουνε το τρίποντο και να περιμένουν τον Απόλλωνα Λάρισας να «σκοντάψει» στην Άρτα με αντίπαλο την Αμβρακία για να ανακτήσουν την πρωτοπορία.

Μπορεί στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός να επικράτησε με ευκολία, οι Λευκαδίτες όμως έχουν μόλις 3 ήττες στο πρωτάθλημα και αυτές όλες εκτός έδρας ,αφού στην Λευκάδα παραμένουν αήττητοι.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τίμος Καβακάς είναι αυτό του Κολημήτρα που αναρρώνει του τραυματισμού του.
Η ομάδα αναχώρησε το Σάββατο το πρωί για το νησί του Ιονίου ενώ η αποστολή που ανακοινώθηκε αρκετές ώρες αργότερα έχει ως εξής:

Κατσούλης, Παλιούρας, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Ζώνας, Ντόικιτς, Χολέβας, Οικονόμου, Σταύρου, Πότσι, Μουκάμ, Δωματάς, Σουάνης, Μασάδο, Κέρι, Αναστασίου, Ευθυμιάδης, Φλίγκος και Α. Κόκας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Λευκαδίτες αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως το πιο ιστορικό του συλλόγου.Σύμφωνα με δηλώσεις προπονητή και παικτών δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα και το γεγονός του ονόματος του Ολυμπιακού τους απελευθερώνει να παίξουν χωρίς άγχος.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν προβλήματα και θα παραταχθούν πλήρεις.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα είναι μόνοι τους αφού στο πλευρό τους θα εκδράμουν αρκετοί φίλαθλοι.

Διαιτητής ορίστηκε ο Μπαλατσούκας.

Το VolosFans θα βρίσκεται στην Λευκάδα και θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του παιχνιδιού μέσω της Live πλατφόρμας μεταδόσεων.





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...