Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Αντιδεοντολογική ενέργεια από τοπική ομάδα!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου .
Mε την ανακοίνωσή της καταγγέλλει  τη διοίκηση της ΑΕΒ Διμηνίου και τον προπονητή Πάρι Λότφι, ο οποίος είναι και προπονητής στην Ολύμπια Λάρισας, για την ενέργειά τους να παραχωρήσουν την ώρα προπόνησης της ΑΕΒ Διμηνίου στο ΕΑΚ, στην Ολύμπια, προσεχή αντιπάλου του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση:

«Το μπάσκετ του Βόλου και ειδικά το γυναικείο το οποίο μας έχει δώσει τόσες χάρες στο παρελθόν και η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ μαζί με τη Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ξαναποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουν τόσο τη Διοίκηση της ΑΕΒ Διμηνίου όσο και προσωπικά τον «προπονητή» της Πάρι Λότφι, ο οποίος τυγχάνει και προπονητής της ομάδας γυναικών της Ολύμπια Λάρισας για την ενέργειά τους αφενός της πρώτης να δώσει την ώρα της προπόνησης της στο ΕΑΚ Βόλου στην Ολύμπια Λάρισας ενόψει του αγώνα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα Α2 Γυναικών αφετέρου τον δεύτερο διότι εκμεταλλεύτηκε την κοινή του παρουσία στις δυο ομάδες προκειμένου να αποκτήσει (έτσι νομίζει) πλεονέκτημα έναντι της ομάδας μας στον επικείμενο αγώνα.

Την απάντηση, για την αχαρακτήριστη και έξω από κάθε δεοντολογία ενέργεια, θα την πάρει την Κυριακή τόσο από τις παίκτριες και τους προπονητές της ομάδας μας όσο και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και του γυναικείου μπάσκετ που διψούν να δουν την ομάδα που τους έκανε περήφανους στο παρελθόν να ξαναβρεθεί στα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ.
Την ώρα που αναζητούμε και προσδοκούμε με τις ενέργειες μας, τη συνένωση των δυνάμεων του μπάσκετ ώστε να το δούμε να ανέβει τα σκαλοπάτια της καταξίωσης , από το μακροχρόνιο τέλμα που βρίσκεται , έρχονται «τυχάρπαστοι τύποι», «ποιμενίδες» να τορπιλίσουν κάθε ενέργεια αλλά και να βάλουν δυο ιστορικά σωματεία στο γυναικείο στερέωμα να έλθουν σε αντιδικία . Άραγε η Διοίκηση της Ολύμπια Λάρισας ήξερε τις προθέσεις του «προπονητή» της και τις επικρότησε; Θεωρείται αυτή η πρόκληση «μαγκιά»;

Την απάντηση στον αγωνιστικό χώρο. Οι Βολιώτες δεν ανεχόμαστε να έχουμε «εφιάλτες» «Πήλιο Γούση» και «Δοσίλογους» της πόλης μας.
Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ αισθάνεται περιφρόνηση για τέτοιους τύπους που με μια σειρά γεγονότων αποδεικνύουν ότι ουσιαστικά είναι εχθροί του Βολιώτικου μπάσκετ και βάζουν πάνω από το Βόλο στον οποίο διαβιούν το προσωπικό μικροσυμφέρον τους .
Αυτή η πρόκληση κατά του Συλλόγου μας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων προκλήσεων (ένσταση για τον αγώνα των κορασίδων – tweet αθλητριών με καταγωγή από το Βόλο που παίζουν στην Ολύμπια) που ναρκοθετούν τις σχέσεις των δυο Συλλόγων και θέτουν τους «τύπους» που τα ενθαρρύνουν εκτός του μπασκετικού γίγνεσθαι της πόλης μας.
Τους αφήνουμε στη κρίση των φιλάθλων της πόλης μας.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ»




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...