Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Καθάρισε στο πρώτο!🔃

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε του Τηλυκράτη Λευκάδας εύκολα με σκορ 2-0!

Δωματάς και Φίγκος πέτυχαν τα γκολ της ομάδα μας η οποία «καθάρισε» το παιχνίδι στο α' μέρος και έπειτα κράτησε δυνάμεις κοντρολάροντας το παιχνίδι.

Όλα τα λεφτά ο Δωματάς σήμερα που ξεσήκωσε την κερκίδα με τις περίτεχνες ενέργειές του , πέτυχε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο!




Η ομάδα παρατάχθηκε με διάταξη 4-2-3-1.  Τερματοφύλακας ήταν ο Κατσούλης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Σταύρου και το αριστερό ο Μανάλης, ενώ οι Κωστόπουλος και Τέλλος συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ανασταλτικοί μέσοι ήταν ο Οικονόμου με τον Πότσι, μπροστά τους στον άξονα τοποθετήθηκε ο Δωματάς και στις πτέρυγες ο Ναστέφσκι (δεξιά) με τον Μπρίτος (αριστερά). Τέλος, σε θέση σέντερ φορ ξεκίνησε ο Φλίγκος.

Το συγκεκριμένο σχήμα πάντως άλλαζε συνεχώς με τον Δωματά να κάνει τις συνήθεις επελάσεις μόνιμα από την αριστερή πτέρυγα και τον Μπρίτος να κινείτε στον άξονα πίσω από τον Φλίγκος γεγονός που ίσως τον επηρέασε στον χώρο.

Ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν την καθολική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο με τον Τηλυκράτη να πραγματοποιεί ένα και μόνο σουτ στο 31' για το οποίο δεν χρειάστηκε να επέμβει ο Κατσούλης.
Ο επιθετικός μονόλογος άρχισε νωρίς στο 6' όταν ο Σταύρου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, όμως, η αδύναμη κεφαλιά του Οικονόμου πέρασε άουτ, όπως και το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Δωματάς στο 9’. 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ψηλά, αλλά το ανάποδο ψαλίδι του Κωστόπουλου μπλόκαρε με ευκολία ο Καραγκούνης, ενώ το σουτ του Μανάλη από τα αριστερά, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τηλυκράτη. 

Στο 23’ η κεφαλιά του Φλίγκου από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στα χέρια του Καραγκούνη. Το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα.

 Ο Δωματάς με απευθείας εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως, η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος.

Έπειτα η ομάδα μας πίεσε για το δεύτερο γκολ με τους Ναστέφσκι και Φλίγκο να βγαίνουν με όμορφους συνδυασμούς τετ α τε με τον Καραγκούνη,αλλά να τα χαλάνε στην τελική πάσα.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Οικονόμου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Δωματά, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να σεντράρει ιδανικά από τα αριστερά και τον Φλίγκο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετική κεφαλιά, γράφοντας το 2-0.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει την ομάδα της Λευκάδας για το πρώτο 15λεπτο του β μέρους οπότε και έχασε κλασσικές ευκαιρίες ,μία με τον Μπρίτος στο 47΄να στέλνει μόνος του την μπάλα με το κεφάλι άουτ ,ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βραζιλιάνος έβγαλε ασίστ στον Ναστέφσκι και ο Καραγκούνη απέκρουσε σωτήρια.

Από το 60 και πέρα ο Ολυμπιακό κατέβασε στροφές και άφησε χώρο στους αντιπάλους,οι οποίοι απέδειξαν πως είναι καλύτερη ομάδα από τις προηγούμενες δύο που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός ,αφού μπόρεσαν να «φτιάξουν» τρεις ευκαιρίες που αν είχαν καλύτερα τελειώματα θα προβλημάτιζαν τον Κατσούλη.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Δωματά να βγάζει ασίστ στον Κολημήτρα ο οποίος πλάσαρε άουτ.


Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Σταύρου, Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Poci , Οικονόμου, Δωματάς, Ναστέφσκι (66’ Ευθυμιάδης), Britos (73' Κολημήτρας), Φλίγκος (83’ Αναστασίου).

Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Κοντογιάννης, Κτενάς (66’ Ορφανός), Γεωργάκης (55’ Σιδέρης), Τοντόροφ, Μακρυγιάννης (6’ Κούσης).





Κάρτες: 26
' Δωματάς , - 28’ Καραγκούνης, 72’ Κοντογιάννης

Μας άρεσε.... 
-Ο Δωματάς ήταν όλα τα λεφτά.Ουσιαστικά η αιχμή του δόρατος της ομάδας που της έδωσε όλη της την επιθετική ταυτότητα.

Δεν μας άρεσε...

-Δεν βγήκαν οι φάσεις στον Γκουστάβο Μπρίτος που δείχνει να στριμώχνεται στον άξονα με τον Φλίγκο.



Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο διαιτητής είχε ένα εύκολο παιχνίδι αλλά ήταν μέτριος.Θα λέγαμε πως προστάτεψε με τραβηγμένα φάουλ στο κέντρο τους φιλοξενούμενους από πιθανές αντεπιθέσεις της ομάδας μας.Η κίτρινη στον Δωματά ήταν λανθασμένη αφού σε φάουλ μακριά από τη περιοχή το οποίο δεν έχει τείχος είναι ανεπίτρεπτο ο ρέφερι να ζητάει να σφυρίξει πρώτα για να εκτελεστεί.

Είπαν:

Τζαναβάρας: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά στημένη αμυντικά ομάδα. Είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θέλαμε να πλαγιοκοπήσουμε, θέλαμε υπομονή και επιμονή και την είχαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και τρίτο γκολ. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Πολλές φορές τα εύκολα χάνονται και τα δύσκολα μπαίνουν. Ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πύδνα και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Καλή συνέχεια στον Τηλυκράτη που είναι πολύ καλή ομάδα και θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους της».»

Παντζιάρας: «Οφείλουμε να δώσουμε στον αντίπαλο συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη του. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας. Προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε με τέτοιο τρόπο,  ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι το 30' ο αντίπαλος είχε την υπεροχή και μία κλασική ευκαιρία. Εμείς είχαμε κάποιες ατομικές ενέργειες με τον Μακρυγιάννη.
Μείναμε πίσω στο σκορ στο 30' με ένα γκολ που δεν ξέρουμε αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Και εκεί που παίρναμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με ένα ατομικό λάθος στη μεσαία γραμμή, πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-0, που είναι δύσκολο να το ανατρέψεις εκτός έδρας, ειδικά όταν παίζεις με μία τέτοια ομάδα.
Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε ισορροπία. Θεωρώ ότι αν κάναμε γκολ το σουτ του Κοντογιάννη στο 86', ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι, το οποίο όμως δεν δικαιούμασταν. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου και στον κ. Τζαναβάρα καλή συνέχεια και εμείς να συνεχίσουμε τη δουλειά»» 



Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 3000 κόσμος βρέθηκε στο κάτω διάζωμα της σκεπαστής του Πανθεσσαλικού.


To βίντεο του αγώνα:





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...