Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Περαστικοί από την "Γάμα"!

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Θεσσαλία», έκανε ο Κώστας Φλίγκος.Ο Ήλειος επιθετικός αναφέρθηκε στους λόγους, που τον οδήγησαν στο να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρολεύκους», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε «ότι ο Ολυμπακός θα είναι περαστικός από την Γ’ Εθνική».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Βόλο. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με δυναμική, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που φιλοδοξεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κ. Τσιμπανάκο, μου ανέλυσε το πλάνο που έχει η διοίκηση για την ομάδα και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό.
Κακά τα ψέματα, αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν μεγάλη ομάδα, όπως προανέφερα, θα επεδίωκα να αγωνιστώ σε κάποιο σύλλογο της Β’ Εθνικής. Θεωρώ, όμως, ότι ο Ολυμπακός θα είναι περαστικός από την Γ’ Εθνική. Βλέπω ότι γίνονται πολύ καλές κινήσεις στην ομάδα, ήδη αποκτήθηκε ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, όπως είναι ο Κατσούλης και απ’ ότι γνωρίζω σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πως η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τον Ολυμπιακό να παίζει στην Γ’ Εθνική χωρίς να έχει αποκλειστικό στόχο την άνοδο.
Αυτό που θέλουμε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στην ομάδα, να είναι δίπλα μας και εμείς θα φροντίσουμε να μην τους απογοητεύσουμε».
Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...