Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ήρθα σε ομάδα με κόσμο!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» , το τρίτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» Ιβάν Ναστέφσκι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα, μετά την παρουσία μου στον Εθνικό Γαζώρου και στον Αγροτικό Αστέρα. Έρχομαι σε μια ομάδα με πολύ κόσμο, με ιστορία, η οποία κάθε χρόνο βάζει ψηλά τον πήχη και θέλει να πρωταγωνιστεί.

Φέτος ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όμως αυτό δεν λειτούργησε αποτρεπτικά για μένα και απάντησα θετικά στην πρόταση που μου έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας.

Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν, ενώ καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό δημιουργείται κάτι καινούργιο και υπάρχει όρεξη και διάθεση από τη διοίκηση της ομάδας να φτιάξουν μια ομάδα με στέρεες βάσεις. Μου ανέλυσαν το πλάνο που έχουν όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, είναι πολύ ενδιαφέρον και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ως ποδοσφαιριστής έχω φιλοδοξίες, το κίνητρο είναι μεγάλο για μένα, γιατί αλλιώς είναι να παίζεις σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει υψηλούς στόχους κι άλλο σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας και υπόσχομαι σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πετυχημένη για τον Ολυμπιακό Βόλου και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία. Με τη στήριξη των φιλάθλων μας και με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο μπορούμε να το πετύχουμε».








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...