Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Βραδινό αλαλούμ!

Μία επιστολή στον τύπο από παράγοντες του....Άνθιμου Γαζή και του Ιάσονα Άλλης Μεριάς «βάζει φωτιά» στην βραδινή συνάντηση στο Ξενία.Σύμφωνα με την επιστολή που δημοσιεύεται στον τύπο ,οι....δύο αυτές ομάδες,η μία εκ των οποίων μάλιστα είναι ανενεργή , τάσσονται υπέρ της δημιουργίας μίας νέας ομάδας με νέο όνομα και νέο ΑΦΜ, και θα παραβρεθούν στην συγκέντρωση του Ξενία στις 21:00.

Η επιστολή αυτή «ανοίγει» θέμα της πραγματοποίησης του...«ονείρου» Μπατζιάκα και Μπέου για...Volos FC την στιγμή που οι μεγαλομέτοχοι του Ολυμπιακού «έσκιζαν» μέχρι σήμερα τα ιμάτιά τους πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Μάλιστα οι αντιδράσεις ήδη έχουν ξεκινήσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κλίμα στην βραδινή συνάντηση που υποτίθεται πως ήταν για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού,αναμένεται εκρηκτικό.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά , και μάλιστα οι ψευδο-προσδοκίες πoυ δημιουργούν κάποιοι για «καθαρά» ΑΦΜ με νέο όνομα ,όχι μόνο δεν έχουν καμία υπόσταση ,αλλά επιτηδευμένα προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο για να αμβλύνουν όποια αντίδραση...










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...