Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Αρχοντικό φινάλε

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν στην ομάδα το «τέλος» που της άξιζε για αυτή την σεζόν.
Φανερά καλύτερος από την αντίπαλό του ΑΕΚ την κέρδισε με γκολ του «συνήθη ύποπτου» Διαμαντόπουλου και έχασε ευκαιρίες με το....«τσουβάλι» για να την συντρίψει!

Μήνυμα από τον κόσμο του Ολυμπιακού που τραγουδούσε στο τέλος "Ολυμπιακέ του Βόλου κόκκινε Θεέ.."

Αποχαιρέτισε ο Ελευθερόπουλος!Αρκετοί παίκτες είπαν αντίο στους φιλάθλους...
Πανό κατά της μετονομασίας της ομάδας...





Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν κατά κράτος την ΑΕΚ σε όλους τους τομείς.Οι παίκτες μπήκαν με πάθος και χάρισαν την νίκη στον αποχωρήσαντα Ελευθερόπουλο.
Αν και η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με το σουτ-δοκάρι του Ανάκογλου, ο Ολυμπιακός γρήγορα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε ευκαιρίες...άχαστες.Ο Θέος στο 14 έδωσε το...προμήνυμα και ο Μπιτάνγκ στο 29' έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ μετά από ασίστ του Θέου ,αφού απέναντι στον Ντούνη θέλησε να «σκοτώσει» με δυνατό σουτ τον τερματοφύλακα αντί να πλασάρει και μάλλον τυχαία ο ποροτιέρο της ΑΕΚ απέκρουσε.Στο 41' ο Μπιτάνγκ ξανα-απείλησε για να έρθει το γκολ στο β ημίχρονο στο 49΄μετά από λάθος του Τζανετόπουλου.
Έγινε μία υποδειγματική αντεπίθεση για να καταλήξει η μπάλα στον Διαμαντό ο οποίος με πανέμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Αμέσως μετά ο Μπιτάνγκ με ωραία ατομική ενέργεια έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά το σουτ «έγλειψε» το δοκάρι.
Στο 69' ο μοιραίος παίκτης έχασε ακόμα ένα τετ α τετ.Ο Μπιτάνγκ εκμεταλευόμενος την ταχύτητά του μετά από λάθος βγήκε απέναντι στον Ντούνη αλλά το τελείωμά του ήταν και πάλι τραγικό.Στο 85΄ο ίδιος παίκτης έκανε το «μπάσιμο» αλλά κουρασμένος σούταρε άουτ.
Στο 91' ήρθε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία όταν ο Νικολιάς ανατράπηκε από τον Ντούνη στην μεγάλη περιοχή και ο Μπιτάνγκ πήγε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο πορτιέρο της ΑΕΚ ήταν στο έδαφος,αλλά λίγο πλάγια θέση και με κενή εστία πλάσαρε πολύ άστοχα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (68' Μπουτζίκος), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65' Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82' Σκοπελίτης).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Π. Ντούνης, Σβάρνας (56' Κορδέρο), Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γροντής (62' Μ. Ντούνης), Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ρόβας, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (70' Κρισάντους).


Κάρτες: 
  57' Μπουτζίκος, - 33' Σβάρνας ,65' Κορδέρο


Μας άρεσε.... 
-Οι παίκτες πάλεψαν με πάθος και έπαιξαν για τον κόσμο.
-Ο Διαμαντόπουλος για ακόμα μία φορά απέδειξε πως είναι μεγάλος σκόρερ.
- Η μαχητικότητα του Μπουτζίκου που έπαιξε με μάσκα για το κάταγμά του.

Δεν μας άρεσε...

-Ο Μπιτάνγκ με τα τελειώματά του γλύτωσε την Ένωση από ακόμα έναν ερυθρόλευκο διασυρμό.


Ο «κόραξ» του αγώνα:
Ο Φουκάκης προσπάθησε με τρόπο να ευνοήσει την ΑΕΚ.Κάποια σφυρίγματα ξεπέρασαν τα όρια της διακριτικότητας.Με λάθη και οι βοηθοί του.

Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ρισκάραμε περισσότερο. Τακτικά οι παίκτες κάναν ότι δουλέψαμε, ήταν συγκεντρωμένοι. Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για ό,τι έζησα έξι μήνες, με αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα, δουλέψαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, εισέπραξα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που γνώρισα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, τον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο, δεν είχαμε την παραμικρή ενόχληση. Ευχαριστώ κι εσάς τους δημοσιογράφους που με σεβαστήκατε. Θα τελειώσω με αυτά τα παλικάρια που μείναν στην ομάδα και φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αδικηθήκαμε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, αλλά ήταν εκεί. Είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε μαζί τους κι όλο αυτό το ταξίδι να τους οδηγήσει εκεί που είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο, στο εξωτερικό. Αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών με λίγες προσθήκες, μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό του χρόνου»


Δέλλας: «Σήμερα έκλεισε για εμάς ένας κύκλος δύο ετών, θέλαμε να τον κλείσουμε με νίκη, για αυτό ήρθαμε εδώ. Νομίζω έγινε ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, εμείς μπήκαμε καλά στο ματς, μετά με πολλά λάθη στο κέντρο δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στην περιοχή μας και να δημιουργήσει προβλήματα. Πέτυχε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Για εμάς κλείνει μία περίοδος δύο δύσκολων χρόνων. Να ευχηθώ στο φίλο μου Δημήτρη καλή επιτυχία, είμαι σίγουρος ό,τι θα κάνει θα είναι πετυχημένο όπως στην πορεία του στον Ολυμπιακό Βόλου.»

Γιαλούσης: «Να ευχηθώ καλή επάνοδο στην ομάδα της ΑΕΚ, συγχαρητήρια. Για το σημερινό παιχνίδι, είχαμε πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις, τα βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο. Θέλω να πω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών τα συναισθήματα είναι αμοιβαία προς τους προπονητές μας. Μας βοήθησαν σε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή μας. Όποιοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν μαζί τους, είναι τυχεροί γιατί είναι δύο άνθρωποι εκπληκτικοί. Για τον κόσμο, οι περισσότεροι ήταν μαζί μας, μας στήριξαν. Τώρα κοιτάμε να είμαστε υγιείς και να δούμε την επόμενη ημέρα»



Μικρά&πικάντικα
  • Δηλώσεις μετά το παιχνίδι έκανε ο κος Βαρούτσικος ο οποίος ευχαρίστησε παίκτες και προπονητή για την αξιοπρεπή πορεία.
  • Περίπου 400 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στην θύρα 1 του ΕΑΚ το οποίο είχε πολλά χρόνια να φιλοξενήσει αντίπαλους οπαδούς.Είδαμε πανό από την Λάρισα ,την  Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, το Κιλκίς και την Λαμία.
  • Ιδιαίτερα ευαίσθητοι ήταν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ όταν οι του Ολυμπιακού στόλιζαν με κοσμητικά επίθετα την Νίκη Νέας Ιωνίας.Οι γνωστοί φίλαθλοι -τραβεστί του Βόλου έδωσαν το παρόν βρίζοντας την πόλη που μένουν.
  • H «παρέα» των Malavetas καταφέρθηκαν με συνθήματα κατά του Αχιλλέα Μπέου.Κάποιοι λίγοι προς τα επίσημα αντέδρασαν,ενώ ο περισσότερος κόσμος έμεινε αδιάφορος.
  • Συγκινητικό ήταν το αντίο των παικτών στο τέλος του παιχνιδιού.Οι φίλαθλοι παρέμειναν στις κερκίδες και είδαμε τον κόσμο ,ίσως για πρώτη φορά, να τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού δίνοντας έμφαση στο όνομα της ομάδας.
  • Δύο πανό καταφέρθηκαν κατά της μετονομασίας της ομάδας.
  • Aπό την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν 840 εισιτήρια.Περίπου 2000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ.
  • Δύο μπάλες που «έπεσαν» στην κερκίδα των φίλων της ΑΕΚ έκαναν...«φτερά».



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...