Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Επεισοδιακή η συγκέντρωση

Με πολλές αντεγκλήσεις διαφωνίες και διαμάχες έγινε η περιβόητη συνέλευση για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού στο Ξενία.

Τόλης και Βαρούτσικος πήραν αρχικά τον λόγο και έκαναν για ακόμα μία φορά τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς ενώ ταυτόχρονα δήλωσαν πως αποχωρούν από την ΠΑΕ αφού δεν υπάρχουν συνοδοιπόροι.
«Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα φως στο ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τόρης.

Η άποψη του Γιώργου Κουτρούμπα ήταν αυτή που άναψε φωτιές στην συζήτηση αφού έφερε στο επίκεντρο τα περί μίας ομάδας με παράλληλη συγχώνευση με κάποιο τρόπο με την Νίκη.Το αλαλούμ που ακολούθησε ήταν πρωτοφανές με φιλάθλους από το ακροατήριο να του ζητούν να αποχωρήσει άμεσα από τον χώρο.Ο Δήμαρχος Βόλου κος Αχιλλέας Μπέος πήρε τον λόγο και τον υπερασπίστηκε αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί ο καθένας να έχει άποψη...»προσθέτοντας πως σε ένα τέτοιο κατάντημα δεν θα συμμετέχει.
Ακολούθησε εντυπωσιακή αποχώρηση του Δημάρχου μαζί με την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων.

Από την πλευρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε την ομάδα μας και μοναδικός στόχος μας είναι να βρούμε τρόπο να αντιμετωπιστεί το οικονομικό πρόβλημα. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε την ομάδα με όποιον τρόπο μας πείτε»

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Α.Μπέος που επέστρεψε στην αίθουσα:

«Από αυτή την εικόνα σήμερα, φαίνεται τι τεράστιο πρόβλημα έχει η ομάδα. Κάτι τέτοιες συμπεριφορές απομάκρυναν τον πρώην πρόεδρο κ. Καραγιάννη από το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι 20-30 αναρχικοί. Η ομάδα επί τρία συναπτά έτη κάνει πρωταθλητισμό και ατύχησε να μην ανέβει. Απ' ό,τι ξέρω, φέτος η διοίκηση έβαλε 600 χιλιάδες ευρώ και μπορεί να λέω λίγα. Θεωρείτε ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν να ματώνουν και να βάζουν τα λεφτά τους; Ήταν κατάντημα που η ομάδα είχε 250 άτομα στο ματς με την Παναχαϊκή. Δεν έχετε λόγο κύριοι, άλλοι αποφασίζουν. Εσείς τελειώνετε από τον Ολυμπιακό Βόλου, κακώς βρίσκετε στο γήπεδο κι εδώ. Θα φροντίσω να μην ξανάρθετε στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα επαναδημιουργηθεί δυνατός κι ενωμένος. Η επόμενη ημέρα είναι τεράστιο πρόβλημα. Θα βοηθήσω από μακρυά. Η προοπτική είναι να υπάρξουν 5-10 επιχειρηματίες που θα προσφέρουν οικονομικά, να πουληθούν 2000 διαρκείας των 150 ευρώ και να υπάρχει 4000 κόσμος στο γήπεδο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να σταματήσει η γκρίνια,μ να υπάρχει ενωτικό κλίμα. Χαιρετίζω οποιαδήποτε εμπλοκή επιχειρηματία και τον στηρίζω. Προσωπικά φώναξα διάφορους επιχειρηματίες και παράγοντες και τους είπα το όραμά μου να δω μία ομάδα στην πόλη που θα μεγαλουργεί, θα μας κάνει χαρούμενους και περήφανους και τους είπα ότι πρέπει να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια. Τους έκανα μία πρόταση. Αυτοί που θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις, είναι αυτοί που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη. Αν δεν βρεθεί η λύση, δεν υπάρξει υγεία, εγώ σε τέτοιο πανηγύρι δεν συμμετέχω. Αυτό το κατάντημα με λυπεί, θλίβομαι. Στην προσπάθεια αναγέννησης αυτού του οράματος, θα δώσω ψυχή και σώμα. Δεσμεύομαι για να πάει ο Ολυμπιακός Βόλου μπροστά, θα παρακολουθώ τις εξελίξεις...»

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Γιώργος Σινέλης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:«Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται, πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι» και δεσμεύτηκε πως θα είναι ένας από αυτούς που θα βοηθήσει στην νέα προσπάθεια.

Η συνέλευση τελείωσε με τον κύριο Βαρούτσικο να καλεί όποιον θέλει να βοηθήσει για ακόμα μία φορά.
Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο σημείο μηδέν,ακριβώς εκεί που ήταν πριν την περσινή συνέλευση στο φόρουμ.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...