Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τελευταίο παιχνίδι...(pregame)

Φινάλε στην φετινή σεζόν σήμερα στις 18:00 στο ΕΑΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα καλείτε να υπερασπιστεί την....πέμπτη θέση της βαθμολογίας απέναντι στην πρωταθλήτρια της Β' Εθνικής.
Η ομάδα μας θα έχει απουσίες αφού θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος και οι Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Χρήστος Ιντζίδης και Χερόν Μπεριάν που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Δεκαεφτά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτοί είναι οι εξής: Κολίτσης, Ρίζος, Ζέρης, Καρράς, Μπουτζίκος, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κυζιρίδης, Θέος, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Κεσίδης

Ο Τραϊανός Δέλλας από την άλλη δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Χρήστο Αραβίδη,στους μακροχρόνιοι τραυματίες Μπακάκη, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, αλλά και για λόγους τακτικής στους Γεωργέα, Πλατέλλα, Βούρα και Καραγκιολίδη.

Οι μεμονωμένοι φίλοι της ΑΕΚ που θα βρεθούν στο ΕΑΚ για τον αυριανό αγώνα θα εισέλθουν από τη Θύρα 7 του γηπέδου. Παράλληλα θα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 7 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ. 
Ως εκ τούτου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, αποφασίστηκε όπως εισέλθουν αποκλειστικά και μόνο από τις θύρες 3 και 5. Όσοι δε, έχουν εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, θα εισέλθουν σε όποια από τις παραπάνω δύο θύρες επιθυμούν. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...