Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Κανείς δεν θέλει την συγχώνευση


Ο ΣΦΟΒ εξέδωσε ανακοίνωση για playoff και για την μυστική συνάντηση.
Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή ξεκινάει το μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Πάμε με αισιοδοξία και φιλοδοξίες να «κλέψουμε» τη μία από τις δύο θέσεις.

Μπορεί να υπάρχει ντεζαβαντάζ βαθμών αλλά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και οι ανατροπές αρκεί να το πιστέψουνε κυρίως οι παίκτες μας για να κάνουνε τη μεγάλη υπέρβαση όπως έκαναν και στον Β΄ γύρο του κανονικού πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι στο Β΄ γύρο η ομάδα μας είχε την ίδια συγκομιδή βαθμών με τον πρωτοπόρο Ηρακλή και καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Προσπεράσαμε μία Λαμία που ήταν μπροστά με 12 βαθμούς καθώς και τις Λάρισα, Ζάκυνθο που είχανε 6 βαθμούς περισσότερους.

Μπορεί να έχουμε το μικρότερο μπάτζετ από όλες τις άλλες ομάδες των πλέι-οφ, αλλά το κύρος, το όνομα και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αυτά που μας δίνουνε ελπίδα και ώθηση.
Εμείς καλούμε όλον τον κόσμο να στηρίξει και να δώσει δυναμικό παρόν σ’ όλα τα παιχνίδια.
Ο ΣΦΟΒ στο κέντρο της Ανατολικής Κερκίδας θα δημιουργήσει έναν δυνατό πυρήνα βοηθώντας τους παίκτες μας για νικηφόρα αποτελέσματα.

Τέλος καταδικάζουμε τον κάθε εμπνευστή της προχθεσινής συγκέντρωσης με θέμα τη συγχώνευση των ομάδων. Ο κ. Τόρης μας κάλυψε απόλυτα και δεν θα επιχειρηματολογήσουμε περαιτέρω αφού δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος και οπαδός στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία που να θέλουνε τη συγχώνευση.
Κανείς δε θα λεηλατήσει το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού.
Αν δεν γινότανε τα μεταγραφικά και προπονητικά εγκλήματα από το 2011 και μετά ο Ολυμπιακός μας θα ήτανε από πέρυσι ξανά στην Super League και θα μεγαλουργούσε και δεν θα είχε καμία ανάγκη από συγχωνεύσεις και συνενώσεις και δεν θα ξεζουμίζονταν Πρόεδροι και παράγοντες.
-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...