Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Όχι στον αποπροσανατολισμό!

Την αναμενόμενη αντίδραση των οργανωμένων προκάλεσε η πρωτοβουλία....Μπατζιάκα για μία ομάδα στην Μαγνησία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λυπούμαστε που 3 μέρες πριν τα play off αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε για ένα θέμα που είδε το φως της επικαιρότητας και δυστυχώς εμπλέκει εμμέσως και την ομάδα μας τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναφερόμαστε ειδικότερα σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣΘ και στην οποία παρευρέθηκαν παράγοντες της δικής μας ομάδας όπως έγινε γνωστό αλλά και παράγοντες άλλων ερασιτεχνικών σωματείων της Μαγνησίας !!! .... με σκοπό δήθεν «το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας πανίσχυρης ομάδας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου...» όπως δήλωσε ο κος Μπατζίακας σε ανακοίνωση του.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή:

Τέτοια σχέδια – σενάρια εμάς ως οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν μας αφορούν καν και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αφορούν κανέναν μέσα στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Καλούμε τον κύριο Μπατζιάκα και όποιον άλλον επεξεργάζεται τέτοια «μαϊμουδίσια» σχέδια... να μην ξαναεμπλέξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ σε αυτά, ούτε καν σαν ιδέα.

Σεβόμαστε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Μαγνησίας, αλλά η πόλη του Βόλου έχει ΜΙΑ ομάδα που εδώ και χρόνια εκπροσωπεί επάξια τον νομό και την πόλη και αυτή η ομάδα λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Όπως φυσικά έχει και άλλες ομάδες αυτή τη στιγμή σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, με τη δική τους ιστορία και διαδρομή και για τις οποίες ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Η ομάδα μας ήταν είναι και θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τίποτα άλλο.

Απαιτούμε σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο που αρχίζει με τα play off να μην αποπροσανατολίσει κανείς άλλος τον κόσμο της ομάδας μας και να μείνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ προσηλωμένοι στον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ που είναι να φτάσουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ μας, όσο ψηλότερα γίνεται



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...