Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Παίξε στοίχημα με την betsonic

Κάνε εγγραφή σήμερα στην Betsonic.com και που.. ξέρεις; Μπορεί να είσαι ένας από τους δεκάδες τυχερούς κάθε μέρα που κληρώνεται για ένα από τα εκατοντάδες 10ευρα που θα μοιραστούν ως 31 Δεκεμβρίου.

Η Betsonic μέχρι τέλος του έτους θα μοιράζει τυχερά 10ευρα κάθε μέρα σε νέους λογαριασμούς που δημιουργούνται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Κι αν σου κάτσει.. το 10ευρω; Πάνω από 1000+ τυχερά δώρα - free bets περιμένουν τους τυχερούς !

Ακόμη σαν επιβράβευση, όποιος καταθέτει μέσα στις πρώτες 48 ώρες από την εγγραφή του, για κάθε 10 ευρώ κατάθεσης παίρνει μία επιπλέον συμμετοχή στην καθημερινή κλήρωση. ( π.χ με 100 ευρώ παίρνετε 10 επιπλέον συμμετοχές ! ) Μετά το πέρας των 48 ωρών μέχρι την τελευταία καθημερινή κλήρωση στην 30 Δεκεμβρίου κάθε κατάθεση των 25 ευρώ λαμβάνει μία συμμετοχή. Για αυτό, μην αργείς. Γράψου σήμερα και ζήσε το παιχνίδι από μέσα. Μην ξεχνάς η Betsonic είναι η πρώτη στοίχηματικη παγκοσμίως που προσφέρει πλήρως πρώτη την Β και Γ Εθνική στο πλήρες κουπόνι της και με μεγαλύτερα όρια πλέον.

Για να κάνεις εγγραφή κάνε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο:

Betsonic.com Best odds - Bookmaker register now

Βασικοί όροι :
Η δράση αυτή, αφορά νέους λογαριασμούς από 9/11/2014 μέχρι 31/12/2014 
Το πόσο του μπόνους μπορεί να παιχτεί σε οποιοδήποτε στοίχημα επιλογής θέλετε χωρίς καμία εξαίρεση ή στο καζίνο.
Οποιοσδήποτε κερδίζει μέσα στις 48 - 72 ώρες θα λαμβάνει email που θα του λέει ότι είναι ο νικητής και ότι το τυχερό 10ευρω βρίσκεται στον λογαριασμό του !
Για την ανάληψη του ποσού θα χρειαστεί ταυτοποίηση ώστε να μην υπάρξουν διπλοί ή παραπάνω λογαριασμοί κάποιων χρηστών που θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αθέμιτους τρόπους εις βάρος των υπόλοιπων νέων πελατών.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...