Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να γεμίσει το ΕΑΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Κανείς μας δεν περίμενε τα δύο αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα μας στην έναρξη της σεζόν. Πιστεύουμε ότι ήταν συγκυρία, ατυχία και άγχος. Οφείλουμε όλοι μας, κόσμος, διοίκηση, προπονητές και παίκτες να διαχειριστούμε αυτήν την κρίση και τη δύσκολη κατάσταση.

Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται. Και τον κόσμο τώρα τον χρειάζεται η ομάδα. Γι' αυτήν την ομάδα που ζήσαμε στιγμές ονειρεμένες και νιώθουμε περήφανοι και τυχεροί. Το στοίχημα ότι θ' ανεβούμε Super League και θα εκδικηθούμε όλους μας τους εχθρούς και θα τους αναγκάσουμε υποκλιθούν ξανά, θα το κερδίσουμε. Μαζί με τις αγωγές και τις μηνύσεις θα δικαιωθούμε πλήρως για το 2011.

Για μας το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Αύριο Παρασκευή με την Καλαμαριά, με στόχο την κορυφή της βαθμολογίας σε 2-3 αγωνιστικές.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που είναι η μεγάλη προίκα και η μεγάλη περιουσία του συλλόγου, αφού δεν ξεχνάμε τα πρόσφατα, τις 17.000 στο Πανθεσσαλικό με Παναιτωλικό και τους 5.000 στο Χαριλάου με Ξάνθη, να ξεχάσει την πίκρα του και τον θυμό του και να σταθεί όσο ποτέ τώρα στην ομάδα.

Πάντοτε θα γίνονται λάθη, παραλείψεις και κακές εκτιμήσεις αλλά πάντοτε και εμείς πρέπει να δίνουμε δύναμη και ηθικό στην ομάδα μας και να στηρίζουμε την όποια διοίκηση.

Αν ο κόσμος θέλει και πιστεύει στην άνοδο, πρέπει τουλάχιστον να κόβουμε 2.500-3.000 εισιτήρια (χωρίς τα διαρκείας) στα επόμενα 11 παιχνίδια έδρας, ώστε έτσι να βοηθήσουμε τη διοίκηση να κάνει πράξη το όνειρο όλων μας, την άνοδο. Ένα νούμερο εισιτηρίων που για μας τους Ολυμπιακούς είναι ντροπή να μην πιάσουμε.

Από αύριο λοιπόν όλοι για την ομάδα μας. Ούτε ένας σπίτι σου, ούτε ένας στα καφενεία».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...