Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μονόδρομος το τρίποντο (pregame)

«Τελικός» από την 3η αγωνιστική;
Σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη το παιχνίδι με την Καλαμαριά είναι παιχνίδι χωρίς...αύριο.
Την Παρασκευή στις 16:00 η ομάδα μας υποδέχεται τον Απόλλων και μπορεί να έχει την προϊστορία με το μέρος του,αλλά όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα,η παράδοση δεν ....παίζει μπάλα.

Ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές απουσίες με τους Καρρά,Ρόκα ,Χιντζίδη ,Κορνελάτο να αποθεραπεύονται.
Ο Νίκος Παντέλης προσπαθεί στις τελευταίες προπονήσεις να βρει το πιο παραγωγικό σχήμα και δεν αποκλείεται να δούμε βασικούς μέχρι τώρα παίκτες,στον πάγκο.

Ο αντίπαλός μας δεν έκανε και αυτός καλό ξεκίνημα και έχει μόλις έναν βαθμό.Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει καθώς ο μοναδικός απών από τα πλάνα του Γράφα θα είναι ο Κιόσε και ο ανέτοιμος Καπετάνος.


Εισιτήρια του παιχνιδιού έχουν κυκλοφορήσει,ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης όλοι οι κάτοχοι διαρκείας πρέπει να αλλάξουν την αίτηση με την κάρτα για να μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Κουντουρέλη και Ντάλλα.

To παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.

  • Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Αυτοί είναι οι εξής: Κολίτσης, Κασμερίδης, Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεζ, Πινάρες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Θέος, Καψιώτης, Κεσίδης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, και Σκοπελίτης.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...