Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οι εντολές είναι ξεκάθαρες!

Ανακοίνωση ενόψει της σημερινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο ΣΦΟΒ στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από την καταγγελία της ομάδας μας στο ημίχρονο και στο τέλος του παιχνιδιού του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη κατά του Σιδηρόπουλου, και η ΚΕΔ μας στέλνει από τα Δωδεκάνησα τον γνωστό εχθρικό διαιτητή. Και αναρωτιόμαστε, ότι ή είναι μεγάλη «ψυχάρα» αυτός ο άνθρωπος και δεν καταλαβαίνει τίποτα από το τι θα συναντήσει και θ' ακούσει στο σημερινό ματς και δεν δηλώνει κώλυμα ή οι εντολές είναι ξεκάθαρες και θα πρέπει να τις εκτελέσει. Να μη νικήσει ο Ολυμπιακός και να τιμωρηθεί η έδρα μας ξανά.
Εμείς στέλνουμε το μήνυμα, ότι θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, θα εξαντλήσουμε τα εισιτήρια και θα δώσουμε τη δική μας απάντηση. Οι οπαδοί μας να επιδείξουν ωριμότητα και πίστη στην ομάδα.
Εδώ και τέσσερα χρόνια το ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι ενάντια όλων. Με το τρίπτυχο, γερή ομάδα με ισχυρή Διοίκηση, συσπειρωμένο κόσμο και σκληρή έδρα θα υψώσουμε ασπίδα προστασίας και ψυχής ενάντια σ' όλο το εχθρικό μέτωπο των Αθηνών, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.
Φίλοι μας, σήμερα παίζουμε με την ομάδα που στη Σούπερ Λιγκ την περίοδο 2010-11 την κερδίσαμε τρεις φορές και ήταν πίσω και μπροστά από τον Γερουλάνο στη δίωξη του 2011. Τότε, που από την κορυφή της πυραμίδας μας έστειλαν στο βυθό του Παγασητικού και σταμάτησαν έτσι τη μεγάλη μας διαδρομή στα σαλόνια της Ευρώπης.
Οι παίκτες μας σήμερα πρέπει να μας χαρίσουν μια ακόμη νίκη, παίζοντας με πάθος και δύναμη, για το γόητρο και το κύρος της ομάδας μας και των οπαδών μας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...