Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός pregame↻

Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στο ΕΑΚ.
Η αναβολή του πρωταθλήματος της football league έχει κάνει την ομάδα του Παντέλη να ρίξει όλο το αγωνιστικό βάρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι,με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί η παράδοση στον Βόλο που φέρει τον Παναθηναϊκό να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι τα τελευταία 14 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός αγωνιστικά προβλήματα ,με εξαίρεση την απουσία Καρρά που αποθεραπεύεται , δεν έχει.Έτσι ο Νίκος Παντέλης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την νίκη στην Κρήτη επί του Πλατανιά, αλλά και ακόμα μία αποτυχημένο ευρωπαϊκό αγώνα.Στην σύνθεσή του δεν θα έχει τον Μέντες ο οποίος υπέστη μυική ρήξη,ενώ Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα και Πράνιτς αναμένεται να ξεκουραστούν.

Διαιτητής ορίστηκε ,προς έκπληξη όλων, ο Σιδηρόπουλος.Η ΠΑΕ ζήτησε για προφανείς λόγους την αντικατάστασή του,αλλά μάταια...
Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση:
«Μπροστά στη νέα πρόκληση για φέτος όπως είναι το παιχνίδι κυπέλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει δείξουμε για ακόμα μια φορά την στήριξη μας στην ομάδα, γεμίζοντας το ΕΑΚ και με πάθος και δυναμισμό να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Πάνω από όλα όμως, σε αυτό παιχνίδι πρέπει να επιδείξουμε ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ και να μην πέσουμε στην παγίδα όσων καιροφυλακτούν να δημιουργήσουν πρόβλημα εις βάρους του Ολυμπιακού Βόλου, ορίζοντας προκλητικά ένα διαιτητή που φέρθηκε εχθρικά απέναντι στην ομάδα μας στο μπαράζ της ανόδου μόλις πριν 3 μήνες.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου διαθέτει μυαλό και πλέον γνώση και εμπειρία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους παγίδες. Η απάντηση είναι μια. Δυνατή φωνή, τραγούδια και στήριξη στους παίκτες της ομάδας για 90 λεπτά

Στο σύνδεσμο μας διαθέτουμε εισιτήρια για τη κερκίδα που θα μας φιλοξενήσει στο πέταλο της Γορίτσας.»

Τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα και να υπάρξει το πρώτο φετινό sold out ενώ η αστυνομία απαγόρευσε την μετακίνηση των οργανωμένων του Παναθηναϊκού.

Το παιχνίδι θα αρχίσει την Τετάρτη στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.


  • Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ με την οποία προτρέπει τους φιλάθλους να μην «πέσουν» στην παγίδα της ΚΕΔ
  • Η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού : Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Σταματάκης, Ντίνας, Μπούι, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Μπαϊράμι.
  • Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦΟΒ για το παιχνίδι.
  • Περίπου 2000 εισιτήρια υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα.Μετά το μεσημέρι η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από το ΕΑΚ.
  • Mε προκλητικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί η οπαδική εφημερίδα "Πράσινη" σήμερα.«Αχιλλέα δεν ξεχνώ!Στον Βόλο του Μπέου ο Παναθηναϊκός....» αναφέρει μαζί με άλλα φαιδρά η εφημερίδα η οποία "θυμάται" επίθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Σισέ, αλλά και τα...ball boys της ομάδας!
  • Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί είναι οι εξής: Μέζα, Πινάρες, Κολλίτσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Μπιτάνγκ, Μαρτίνες, Νικολιάς, Ζέρης, Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Κούτσι, Θέος, Κορνελάτος, Χιντζίδης.



Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...