Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια στην ομάδα


Ανακοίνωση για τον χθεσινό αγώνα εξέδωσαν οι οπαδοί του Ριζομύλου.Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος κατά των κομπλεξικών γειτόνων! Λυπούμαστε, αλλά εμείς (και όχι εσείς τελικά) θα αγωνιστούμε ενάντια σε αντιπάλους της Super League στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και, συνεπώς, το <<ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ>> μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τη γνωστή... <<ΕΚΘΕΣΗ ΤΥΡΙΩΝ>> που θα διοργανώσετε (με σίγουρη την επιτυχία ως ειδικοί στον τομέα!).

ΥΓ1. Αλήθεια, έχετε βγει από το ΕΑΚ ή ακόμα σας προσέχουν;;;

ΥΓ2. Μετά το πανί των Austrian Boys που... πήρατε, έχουμε κρύψει πολύ καλά το δικό μας, γιατί φοβόμαστε μην έρθουν <<τυρόβλαχοι>> (γνωστοί μάγκες των κεκλεισμένων των θυρών αγώνων) και στο Ριζόμυλο!

ΥΓ3. Τα λέμε την 5η αγωνιστική σε νέες περιπέτειες!

ΥΓ4. Περαστικούλια (για τις πέτρες και τον αποκλεισμό)!

RiZoMyLoS G1



Η χθεσινή ανακοίνωση ανέφερε:

<<... η ομάδα αύριο έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ... Καλούμε τους παίχτες να κατανοήσουν τη σημασία του αγώνα για μας, να <<ματώσουν>> και να τιμήσουν την ερυθρόλευκη φανέλα μέσα στη Λάρισα και η ΣΙΓΟΥΡΙΑ, η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΛΗΣΗ που διέκρινε την ομάδα στο 1-2 του <<ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ>> να τη διακρίνει και τώρα!>>

Τα παραπάνω αποτελούν τμήμα της προηγούμενης ανακοίνωσής μας πριν τον αγώνα στη Λάρισα. Χωρίς δεύτερη σκέψη οφείλουμε να συγχαρούμε τους παίχτες μας, καθώς υλοποίησαν και με το παραπάνω τις επιθυμίες μας παίρνοντας παλικαρίσιο <<διπλό>> (0-1) στο Αλκαζάρ, το οποίο, αντί για κολαστήριο, πιο πολύ θύμιζε ησυχαστήριο στο τέλος του αγώνα! Τους παίχτες μας τους διέκρινε και σιγουριά και αποφασιστικότητα και τεράστια θέληση και, βάσει και της απόδοσης της ομάδας μας, τα <<τυριά>> θα έπρεπε να είναι <<φορτωμένα>> και με άλλα γκολ (όσο και να τους προστάτευσε η διαιτησία!).

Όμως, ο αγώνας αυτός είναι παρελθόν (όπως και ο προπονητής τους, καθώς το ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ τους δεν τους επέτρεψε να έχουν καλή <<χώνεψη>> εκείνο το <<καυτό>> βράδυ!). Απλά προηγούμαστε με ένα γκολ και απομένουν άλλα 90 λεπτά στο δυστυχώς κεκλεισμένων των θυρών ΕΑΚ... 90 λεπτά που οι παίχτες μας πρέπει να χαρακτηρίζονται από τα ίδια στοιχεία με τον πρώτο αγώνα, διότι ο κόσμος δεν μπορεί να βοηθήσει, ενώ ο <<αξιολογημένος>> διαιτητής αν βοηθήσει κάποιον, σίγουρα αυτός δε θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου... Ευχή όλων είναι να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να καταλάβουν ότι... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΔΩ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ!!!

Για άλλη μία φορά (γιατί ποτέ δεν είναι αρκετό!):
ΓΑΜ... ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ... ΒΟΛΕ ΟΛΕ, Σ'ΑΓΑΠΩ!!!

ΥΓ1. Όπως πιθανόν γνωρίζετε, οι <<τυρόβλαχοι>> πριν τον αγώνα στη Λάρισα είχανε γεμίσει την πόλη με αφίσες. Εμείς τους κάναμε τη χάρη και τις διορθώσαμε, ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... Απολαύστε!!!

ΥΓ2. ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!

RiZoMyLoS G1


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...