Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Έστειλε στον Βόλο χούλιγκαν ο Πλεξίδας

Ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ακολούθησαν μετά το παιχνίδι με την Λάρισα.
Βασικό θέμα ήταν τα επεισόδια μετά το παιχνίδια,για τα οποία η ΠΑΕ ρίχνει ευθύνες στην αστυνομία,αλλά και η πολιτική της ομάδας του κάμπου να μοιράσει τις δικές της προσκλήσεις σε 30 περιθωριακούς της γειτονικής πόλης.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη λύπη της που δεν φιλοξένησε στον πανέμορφο Βόλο τον κ. Πλεξίδα. Προφανώς ο κ. Πλεξίδας, όντας σίγουρος για τον αποκλεισμό της ομάδας του, προτίμησε να παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση και να στείλει στο ΕΑΚ χούλιγκαν με μοναδικό σκοπό να διαταράξουν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα της πόλης μας. 

Υ.Γ.: Αλήθεια κ. Πλεξίδα. Θυμάστε ακόμα ποια είναι η καλύτερη γεωγραφική ταμπέλα στη Θεσσαλία;»

«Πριν από δύο εβδομάδες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου επιβράβευσε την άψογη στάση που τήρησε η Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας και επικρότησε τα μέτρα τάξης που εφάρμοσε στον αγώνα του Αλκαζάρ. Ωστόσο, αυτή τη φορά είμαστε αναγκασμένοι να καταδικάσουμε τις όποιες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στον χθεσινοβραδινό αγώνα, που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, επιτρέποντας σε 30 οπαδούς της Λάρισας να προκαλέσουν αναταραχή σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.» 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...