Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό!

Βαρούτσικος και Τόρης βγήκαν μπροστά και αναλαμβάνουν τον Ολυμπιακό.
Οι δύο παράγοντες άφησαν να εννοηθεί πως ήταν η έσχατη λύση πριν την διάλυση, σχολίασαν τα περί...«μπροστινών» και ζήτησαν την βοήθεια κόσμου και επιχειρηματιών. 

Ο Γιώργος Βαρούτσικος ανέφερε μεταξύ άλλων στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο ξενοδοχείο Κυψέλη:

«Τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα μας μας προβλημάτισαν.Μετά από βαθιά σκέψη πήραμε απόφαση μαζί με τον Γιώργο Τόρρη να αναλάβουμε την ομάδα.Η διοίκηση Καραγιάννη έδωσε ένα 20ημέρο περιθώριο για να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτικό για μια ομάδα οικονομικό μοντέλο.Παρόλαυτα είδαμε πως δεν υπήρχε ουσιαστικό ενδιαφέρον παρά μόνο από έναν κύριο Πλεξίδα που θέλησε να παίξει με το όνομα της ομάδα ,αλλά και την πόλη του Βόλου.

Η μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού που δημιουργήθηκε το 2008 .Νιώθουμε ικανοί πως μπορούμε να αναλάβουμε τα ηνία της ομάδας μαζί με άλλους παράγοντες που θα βοηθήσουν και είναι πάρα πολλοί.
Οι φίλαθλοί μας πρέπει να σέβονται την ίδια τους την ομάδα και να μην κάνουν κουβέντες του πεζοδρομίου.Αν δεν υπήρχαμε εμείς η ομάδα πήγαινε για διάλυση ,αφού κανείς επιχειρηματίας δεν εμφανίστηκε να αναλάβει την ομάδα.

Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει ευκαιρία να έρθει επενδυτής στον Βόλο επειδή όλοι ζητάνε ανταποδοτικά έργα στην πόλη.Δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε σε εποχές που με κομματικά κριτήρια κάποιοι εκμεταλλεύοταν το όνομα της ομάδας με την εμπλοκή τους.
Υπήρχαν παράγοντες που δούλευαν ερασιτεχνικά όπως ο πατέρας μου που ήταν σε άλλα μήκη και πλάτη. Πλέον οι ΠΑΕ είναι εταιρίες.Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί Βολιώτης μεγαλοεπενδυτής που κάποιοι ονειρεύονται και να αναλάβει.Ζητάμε όλους τους Βολιώτες να βοηθήσουν με ένα απλό εισιτήριο ή χορηγίες.


Τον Ολυμπιακό τον οδηγούμε από καθαρή αγάπη αλλά και χρηστή διαχείριση. Από λόγια χορτάσαμε από όσους πλησιάσαμε με τον κ.Τόρη. Σήμερα απλά κάνουμε την ανακοίνωση ,αλλά το Δ.Σ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Μπαίνοντας μέσα στα site παρακολουθώ κάποιους 10-20 που αλλάζουν ονόματα και θα μας χαρακτηρίσουν μπροστινούς πισινούς και άλλες αηδίες.
Πρέπει να καταλάβουν κάτι...Το ότι ήρθε ένας παραγόντας τόσο ισχυρός στον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια ήταν τύχη αφού μαθητεύσαμε δίπλα του και μάθαμε πως μπορεί να διοικηθεί μία ομάδα χωρίς να προσθέτει χρέη και να είναι οικονομικά ζημιογόνα.
Επειδή είμαστε η συνέχεια της διοίκησης αυτής δεν σημαίνει πως είμαστε μπροστινοί ή αχυράνθρωποι.Οι Βολιώτες κοιτάμε να ρίξουμε λάσπη ο ένας τον άλλον και όχι να συσπειρωθούμε.Δεν μπορεί μόνοι μας να προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.Η ομάδα πρέπει να πατήσει χορτάρι στις 20 Ιουλίου το αργότερα.Πρέπει να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό σε ασφαλή μονοπάτια.Η οικονομική εξυγίανση είναι αυτή που θα την οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην Σούπερ Λίγκα.Αυτό μπορεί να μην γίνει φέτος,αλλά θα γίνει.

Μιλώντας με τον Πλεξίδα και ρωτώντας τον πόσο μπάτζετ θα διαθέσει,μου είπε πως μόνο μισό εκατομμύριο είναι οι προκαταβολές που ήδη έχει δώσει.Αυτό με προβλημάτισε αφού έχει παρελθόν με την ομάδα του τόπου του ,τα Τρίκαλα τα οποία παράστησε και αγωνίζονται στο τοπικό.
Ζητήσαμε από τον Πλεξίδα εγγυητική 300.000 ευρώ που θέλαμε να καλύπτει σε περίπτωση που σηκωθεί  και φύγει.
Αν μας αφήσετε στην ομάδα παίκτες αξίας 2.500.000 και έφευγε  ποιος θα πλήρωνε αυτούς τους παίκτες.Παρουσία του Τσεκούρα και του κου Καρακάνα ζητήσαμε εγγυητική για να μην μας καταστρέψει την ομάδα και ακόμα ο Πλεξίδας παίρνει τηλέφωνο.

Είναι σημαντικό να μείνει η ομάδα του Βόλου σε Βολιώτες.Δεν είμαστε εκατομμυριούχοι αλλά ξέρουμε να διαχειριζόμαστε επιχειρήσεις.Τα σπίτια μας και οι επιχειρήσεις μας είναι στον Βόλο!

Καλούμε όλους τους Βολιώτες να μας εμπιστευτούν.Να σταματήσουν γκρίνιες ,μουρμούρες και παλτά.Εδώ κάποιοι βρίζανε τον Γιαννόπουλο που δούλεψε δύο χρόνια αμισθί στον Βόλο και του καταστρέψαμε την καριέρα.

Όλοι έξω από τον χορό κάνουμε πως ξέρουμε.Αν θέλετε να παραμείνουν στην διοίκηση άνθρωποι με μεράκι όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν.Ο πόλεμος δεν είναι στα γήπεδα,αλλά στο παρασκήνιο.Έχουμε να συναγωνιστούμε μεγαθήρια στην football leageu.Περιμένουμε άμεσα ανταπόκριση και αγκάλιασμα από τον κόσμο.Τρελαίνομαι όταν κάτι άλλοι παράγοντες ξενόφερτοι πως το μοντέλο το δικό τους πάει μπροστά.Αν συσπειρωθούμε ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.Τις μεγάλες ομάδες τις κάνει ο κόσμος!Και ο Ολυμπιακός έχει κόσμο!
Θέλουμε τον κόσμο που βγήκε στους δρόμους πριν 3 χρόνια να μας στηρίξει.Ήδη πήραμε αποφάσεις με επιχειρηματίες που θα πλαισιώσουν το Δ.Σ.Περιμένουμε την στήριξη.Τέρμα η μουρμούρα ,τέρμα τα πεζοδρόμια.Είμαστε η ομάδα της Πόλης ,όχι ομάδα συνοικιακή...


Ο κος Τόρης είπε:

«Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα.Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του ανήκει.Μόνοι μας δεν το μπορούμε.Θέλουμε την συμπαράσταση φιλάθλων και επιχειρηματιών.Οι φίλαθλοι να στηρίξουν όλους τους επιχειρηματίες που θα επιλέξουν να στηρίξουν τον Ολυμπιακό μας.»

Ο κος Τσεκούρας είπε:

«Είχα την ευθύνη μετά την παραίτηση Καραγιάννη.Για να μην πλανώνται άλλες σκιές η μόνη πρόταση που είχαμε ήταν αυτή του Πλεξίδα.Μετά την κατάπτυστη επιστολή που αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες θέλω να δηλώσω τα εξής:
Τον Βόλο το ξέρει πολύ καλά,αφού βρεθήκαμε στο Volos Palace την Τρίτη ,την Πέμπτη επιθεωρήθηκαν τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις και την Παρασκευή ξανασυναντηθήκαμε στο ΕΑΚ. Αυτή ήταν η αλήθεια.Δεν ζητήθηκαν λεφτά για τις μετοχές παρά μόνο εγγυήσεις.Δεν μπορεί ο κάθε Πλεξίδας να πάρει μια ομάδα καθαρή ,και αύριο να σηκωθεί και φύγει και επιστρέψει ο Ολυμπιακός στα χρόνια του 2003.
Όσο για την ταμπέλα του Βόλου ,δεν θα μπορούσε να ξέρει και κάτι άλλο ,αφού το στύλ  και οι ενδυματολογικές επιλογές του δεν ταιριάζουν με την κουλτούρα και το επίπεδο της πόλης του Βόλου.Εμείς πάλι του ευχόμαστε αν καταφέρει να παίξει με την Λάρισα στην Β Εθνική.
Αύριο καλούμε στην ίδια αίθουσα όλους τους επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν αύριο τις 20:30 στο ίδιο ξενοδοχείο.Τους καλούμε ως Ερασιτέχνης αφού θα μπούμε κι εμείς μπροστά.Καλούμε και τον νέο Δήμαρχο Βόλου να βοηθήσει την ομάδα να ξαναγίνει μεγάλη»

Ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων οι οποίες απαντήθηκαν ως εξής:

«Το μοντέλο που υπήρχε εδώ και 2 χρόνια δεν απέδωσε.Θα πάμε με νέα παιδιά την ομάδα εκεί που πρέπει.»

«Έπρεπε να ζυγίσουμε ως επιχειρηματίες κάποια πράγματα.Μπορεί να υπήρχε θέληση από επενδυτές.Κάποιοι Βολάρες είναι Βολάρες μόνο από τις καρέκλες. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κανένας.Έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση.Τι κάνουμε; Αφήνουμε μια ομάδα που δεν χρωστά πουθενά να διαλυθεί και άλλες που χρωστάνε 6 μύρια παίζουν Σούπερ Λιγκα.;Από την πρώτη στιγμή που ξαναδημιουργήθηκε ο Ολυμπιακός υπάρχει πείσμα για να ξαναχτίσουμε την ομάδα που διέλυσαν.Το πείσμα μου είναι τόσο πολύ μεγάλο και πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.Δεν λέω πως θα την ανεβάσουμε του χρόνου ,αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα το πετύχουμε.Κάποιοι θα πληρώσουν γι αυτό που κάνανε στον Ολυμπιακό.Θα κυνηγήσουμε όλους αυτούς που μας διέλυσαν»

«Το μπάτζετ θα εξαρτηθεί από τις χορηγίες.Ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα.Θα κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με μικρούς παίκτες ικανό να χτυπήσει την άνοδο.Όσοι δουλεύουν για τον ολυμπιακό θα δουλεύουν αφιλοκερδώς.»

« Τα συμβόλαια που ήταν να λυθούν ,λύθηκαν.Με τους εναπομείναντες παίκτες βρισκόμαστε σε συζητήσεις.
Το ότι δεν υπάρχει φέτος έπαρση δεν σημαίνει πως χαμηλώνει ο πήχης.
Η ομάδα θα κινηθεί όπως πρέπει να κινηθεί.Όλοι μαζί μπορούμε.Δεν είναι πολιτικός λόγος,αλλά μόνο όλοι μαζί θα πάμε μπροστά.Σταματήστε να κάνετε ζημιά στον Ολυμπιακό εκ των έσω.»

«Κατά 99% θα συνεχίσουμε με τον Παντέλη.Δεν πρέπει να αλλάζουμε προπονητές λίγο και λιγάκι.Ο κος Πέτρου κανονικά συνεχίζει.Δεν θα κάνουμε πειράματα.14 παίκτες μένουν στον Ολυμπιακό.Πάνω τους θα βασιστούμε και με τις προσθήκες θα χτίσουμε την νέα ομάδα.Μεταγραφές θα μαθαίνεται μόνο από το site της ΠΑΕ και όχι από τα καφενεία.»







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...