Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μήνυμα προς αναγνώστες! Διαβάστε το ΟΛΟΙ...

Το VolosFans εδώ και χρόνια αποτελεί την «φωνή» του ανώνυμου οπαδού του Ολυμπιακού Βόλου.

Σκοπός του ιστολογίου ήταν και είναι να «κουβεντιάζουμε» όλοι μαζί την επικαιρότητα και τα καυτά θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Το VolosFans διαχρονικά αποτέλεσε την μοναδική «αντιπολίτευση» σε πολλά θέματα που αφορούσαν την ομάδα μας.Η αχαλίνωτη δημοκρατία που επικρατεί στον σχολιασμό των θεμάτων,πολλές φορές ζημίωσε την ίδια μας την ομάδα ,αλλά και υποχρεώνει τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να βρίσκονται αντιμέτωποι με πλειάδα μηνύσεων.

Επειδή θέλουμε το VolosFans να συνεχίσει να υφίσταται η συντακτική ομάδα αποφάσισε να «εγκαινιάσει» ένα νέο σύστημα ελέγχου σχολίων μέσω του intense debate που θα συνεχίσει να λειτουργεί στην ιστοσελίδα μας.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός πως ανακαλύψαμε αναγνώστες με την ίδια i.p.  να αλλάζουν συνεχώς ψευδώνυμα και να ασκούν συγκεκριμένη πολιτική με σαφείς και συγκεκριμένους στόχους.Συμπτωματικά το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους ασκεί δριμύτατη κριτική στους ανά καιρό διοικούντες και φτάνει στο σημείο να παροτρύνει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να απέχουν από την στήριξη της ομάδας.

Κατόπιν τούτων αποφασίσαμε τον αυστηρότερο έλεγχο των σχολίων μέσω της πλατφόρμας του intense debate.

Επικριτικά σχόλια με προφανές περιεχόμενο θα γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ από αναγνώστες που έχουν εγγραφή στο intensedebate ή χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη πλατφόρμα μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (facebook ,twitter).

Γι'αυτο τον λόγο προτείνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τακτικούς αναγνώστες και σχολιαστές του VolosFans η εγγραφή και ο σχολιασμός μέσω του intense debate.

Επισημαίνουμε πως οποιοσδήποτε θεωρήσει πως θίγεται από συγκεκριμένο σχόλιο ,μπορεί να ζητήσει αναλυτικά την διεύθυνση του σχολιαστή και το VolosFans υποχρεούται να την παραχωρήσεις για νομικούς σκοπούς.

Υπενθυμίζουμε πως η πλατφόρμα σχολιασμού του Intense debate τηρεί αυστηρότερες προδιαγραφές και ασφαλιστικές δικλείδες ώστε το τμήμα διαχείρισης να διευκολύνεται στο έλεγχο των σχολίων.

Οι αναγνώστες έχουν τις δυνατότητες να βαθμολογούν θετικά τα σχόλια.Αυτό ανεβάζει τους βαθμούς «κύρους» συγκεκριμένου σχολιαστή ,ο οποίος μετά από κάποιο βαθμό, αναγνωρίζεται από το σύστημα και τα σχόλιά του εγκρίνονται αυτόματα.

Επίσης σε σχολιαστές με «αυξημένο κύρος» έχουν διάφορα προνόμια,όπως η αναφορά τους να σβήνει αυτόματα από το σύστημα σχόλιο το οποίο βρίσκουν ενοχλητικό ή ακόμα και να δημιουργούν αυτόματο αποκλεισμό του χρήστη.

Επίσης σχόλιο το οποίο αναφέρεται ως προσβλητικό ή υβριστικό από πολλούς αναγνώστες διαγράφεται αυτόματα.Με αυτόν το τρόπο οι αναγνώστες του VolosFans συμμετέχουν στο σύστημα αυτοδιαχείρισης.

Το VolosFans είμαστε εσείς!Η μοναδική στήριξη που μπορείτε να μας προσφέρεται είναι ηθική και ένα ευτελές ποσό κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας.


Ευχαριστούμε για την στήριξή σας.
Η συντακτική ομάδα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...