Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι...


Οι Austrian boys με ανακοινώσεις τους καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού σε μία ξέφρενη ερυθρόλευκη γιορτή.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση. Δεν “μασάμε” όμως από τέτοιους αγώνες.
 Έχουμε ξαναβρεθεί πολύ πρόσφατα σε τέτοια γήπεδα, σε τέτοιους σημαντικούς αγώνες σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας..αλλά και στο εξωτερικό και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους …αλλά και στις κερκίδες. Δεν είμαστε νεόκοποι.
Είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι ..και σαν ομάδα και σαν οπαδοί.
Το παρελθόν μας οδηγεί … το μέλλον μας ανήκει!
Θα κάνουμε λοιπόν και την Τετάρτη αυτό που ξέρουμε πολύ καλά: Μια μεγάλη εκδρομή για να στηρίξουμε με πάθος και δύναμη μέχρι τέλους την ομάδα μας να πάρει αυτό που της αξίζει.
Το σύνθημα .. “…ήρθαν οι Αυστριακοί και είναι εδώ μαζί σου” θα ακουστεί από Χαριλάου, σε όλη την Θεσσαλονίκη, και ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.
Και σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.. δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να συμμετέχει στην εκδρομή που διοργανώνουν οι Austrian Boys και μέχρι την Τετάρτη να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο κοντά στο σύνδεσμο. 

Επίσης καλούμε σήμερα το βράδυ στις 9 όλους τους οπαδούς της ομάδας και φίλους του συνδέσμου σε συγκέντρωση στην Αγίου Δημήτριου για να ακολουθήσει μια μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεσηκώσει όλο το Βόλο ενόψει του αγώνα και της εκδρομής της Τετάρτης.
 Austrian Boys

Και όταν θα έρθει πάλι εκείνη η ώρα θα σε ΞΑΝΑΔΩ στην Α εθνική … τότε θα ξανατρελαθούμε όλοι ..και το λιμάνι πάλι θα καεί !!!!!»

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα μπαράζ της Τετάρτης με την Ξάνθη και από τα γραφεία των Austrian.

Ωστόσο, όπως διευκρίζουν οι ιθύνοντες του Συνδέσμου αυτό μπορεί να γίνει εφόσον δηλώσουν συμμετοχή με τα πούλμαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian έχει ως εξής: "Εισιτήρια του αγώνα μπαράζ της Θεσσαλονίκης, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου μπορούν να προμηθεύονται από τους Austrian Boys, εφόσον όμως δηλώνουν συμμετοχή στην εκδρομή με τα πούλμαν που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 3 από το Δημαρχείο της πόλης.»

Οι  Austrian Boys να υπενθυμίσουμε πως θα διαθέσεουν ένα λεοφωρείο με ΔΩΡΕΑΝ συμμέτοχη για ανέργους, μαθητές και όσους έχουν πραγματικά οικονομική δυσκολία.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...