Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη pregame↻

Σήμερα στις 20:30 ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει την σημαντικότερη μάχη στην νεότερη ιστορία του. 
Η αποστολή!


H ομάδα μας θα προσπαθήσει να κατακτήσει μέσα σε 90 λεπτά τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
Στο πλευρό της θα έχει χιλιάδες φιλάθλους του Βόλου που θα «κοκκινίσουν» την Εθνική!
Καθημερινά στις προπονήσεις των παικτών μας ,εκατοντάδες φίλαθλοι δίνουν το παρών και τους παροτρύνουν.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τις γνωστές απουσίες των Κριστόμπαλ ,Κωστούλα , Καπετάνου, Καρρά ενώ και ο Καρίλ δύσκολα θα προλάβει αν και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Πρόβληματα τραυματισμού έχει και η Ξάνθη.Εκτός του Σολάρι που είναι τραυματίας, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα οι Μπαξεβανίδης και Κομεσίδης με τη συμμετοχή τους στο ματς της Τετάρτης να κρίνεται τις επόμενες ημέρες. Από την Ξάνθη υποστηρίζουν ότι οι δύο παίκτες δεν θα προλάβουν, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι τη διεξαγωγή του μπαράζ, οπότε δεν αποκλείεται να αποτελεί τρικ των ακριτών για να θολώσουν τα νερά.

Η προϊστορία είναι με το μέρος του Ολυμπιακού.
Διαιτητής ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος.

H τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα θα είναι 10 ευρώ και κάθε ομάδα θα λάβει από 4.200 εισιτήρια.Ήδη έχουν ανακοινωθεί εκδρομές από τους Austrian Boys  και τους Red Eagles.Οι βολιώτες οπαδοί ως τυπικά γηπεδούχοι θα καθίσουν στην πλευρά της σκεπαστής και απέναντι οι Ξανιθιώτες.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε κοινή μετάδοση από NOVA και ΟΤΕ. 
  • Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί από την Κυριακή τα εισιτήρια του αγώνα μπαράζ Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 
  • Με πολλούς φιλάθλους στο πλευρό του έκανε την τελευταία προπόνηση η ομάδα του Ολυμπιακού την Δευτέρα το βράδυ.Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με πολλά χτυπήματα πέναλτι με τον Ιωάννου να είναι ο πιο εύστοχος.Παρόντες όλα τα μέλη της διοίκησης καθώς οι τραυματίες παίκτες.
  • Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Γεωργίου, Σταυράκης, Γιαλούσης, Ζέρης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Μελίσσης, Μπόρας, Ρόκας, Μπρέσκα, Νικολιάς, Ιωάννου, Κολημήτρας, Κεσίδης, Ντινόπουλος, Γκούρμα, Κατσίκης και Μόνχε

Μέχρι σήμερα το βράδυ θα δέχονται οι Austrian Boys συμμετοχές για την εκδρομή.
Πολλοί είναι αυτοί που θα εκδράμουν στην Θεσσαλονίκη με τα αυτοκίνητά τους.

  • Δύο θα είναι τα λεωφορεία δωρεάν μετακίνησης για ανέργους και παιδιά.Οι θέσεις που έχουν μείνει είναι λίγες.
  • Ανακοίνωση συσπείρωση εξέδωσε η ΠΑΕ.... ενώ τόνισε πως άνθρωποι της διοίκησης θα βρίσκονται στο Βικελίδης για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων που θα μεταβούν στην Θεσσαλονίκη με δικό τους μέσο.
  • Μέχρι και ο...Τοροσίδης έβαλε τζάμπα λεωφορεία για τους φίλους της Ξάνθης.Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ξανθιώτες έχουν διαθέσει κάτι λιγότερο από 1500 εισιτήρια.
  • 3400 εισιτήρια είχαν διατεθεί μέχρι σήμερα το πρωί.Αναμένεται να εξαντληθούν και τα επόμενα 800 που μας αναλογούν στα γκισέ του Χαριλάου.

Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Κλ.Βικελίδης.

Εντυπωσιακή ήταν η αναχώρηση των οπαδών του Ολυμπιακού από την πλατεία Ρήγα Φεραίου.Δεκαοκτώ λεωφορεία αναχώρησαν με πολλά μίνι βαν και ΙΧ. Αναμένεται να παραβρεθούν στο Κλ.Βικελίδης πάνω από 4000 ερυθρόλευκοι.




















  •  Στα Μάλγαρα έχει συγκεντρωθεί ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού.Ο καιρός είναι βροχερός παρά ταύτα οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι κάνουν το...κέφι τους.









  • Οι πρώτοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ήδη φτάσει στο Χαριλάου και είναι στις κερκίδες.Τα λεωφορεία των οργανωμένων αυτή την στιγμή είναι στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης.
  • Η ομάδα μας έχει φτάσει στο γήπεδο και κάνει το καθιερωμένο ζέσταμα.
  • H ενδεκάδα της ομάδας μας που ξεκινά χωρίς τον Μάριο Μπρέσκα:
Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης, Μόνχε, Νικολιάς, Γκούρμα

Εν τω μεταξύ έφτασαν και τα λεωφορεία των οργανωμένων.(φώτο έξω από το Χαριλάου)



Τελ ενημέρωση 19:45




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...