Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μπέος : Καλή εξέλιξη ο Πλεξίδας...

Ο Δήμαρχος Βόλου επιβεβαίωσε την συνάντηση Πλεξίδα - Τσεκούρα!
Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε μεταξύ άλλων στον Volos 9,86:

«Εγώ δέχτηκα να μιλήσω λόγω της αγάπης που έχω για τον Ολυμπιακό και επειδή κάποιοι καπηλεύονται με μία πένα ή ένα μικρόφωνο τον κόσμο και τον παραπληροφορούν.Όπως με επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης με επισκέφτηκε και κ κος Τσεκούρας για να με ενημερώσει τόσο για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη αλλά και για την καυτή πατάτα διαχείρισης της ΠΑΕ.

Υπεύθυνοι για την κατάσταση που δημιουργήθηκε είναι κάποιοι που θα ονοματίσω.Κάποια δημοσιογραφικά σκουπίδια λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και θα μάθει ονόματα.Αν ο Κος Λουκάς έχει στοιχεία πως συναντήθηκα με τον Πλεξίδα να βγούνε και να το πούνε ευθέως.Γνωρίζω τι ειπώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα αλλά δεν συναντήθηκα εγώ με τον Πλεξίδα.Μου το ζήτησε ως Δήμαρχο Βόλου αλλά δεν έγινε ποτέ! Τους διαψεύδω και τους επιστρέφω τα ψεύδη.

Υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιο συνεργάτη του Πλεξίδα και κλείστηκε ραντεβού το οποίο διήρκεσε 4 ώρες.Ο κος Πλεξίδας θέλει να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό αφού αγαπάει το ποδόσφαιρο,ήθελε να επενδύσει  στην Λάρισα αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα το καταφέρει αφού δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία.Μόνο αν κάποιοι παρανομήσουν θα πάρει ΑΦΜ η Λάρισα.Η ΑΕΚ έκανε 8 μήνες να πάρει ΑΦΜ και στην Λάρισα ακόμα δεν άρχισαν τις διαδικασίες.Βλέπει λοιπόν πως δεν μπορεί να συνεχίσει να επενδύει σε μία ομάδα που δεν μπορεί να συμμετέχει σε επαγγελματική κατηγορία.

Όλες οι εκκρεμότητες του Ολυμπιακού μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν τακτοποιηθεί.Εγώ δεν θα ελέγξω την φερεγγυότητα του Πλεξίδα,δεν είναι η δουλειά μου.Αλλά κ κος Τσεκούρας ξέρει με ποιους συζητάει και έχει βάλει ένα χρονικό όριο αφού οι εξελίξεις τρέχουν και ο Ολυμπιακός πρέπει να αρχίσει τον προγραμματισμό. Αύριο το μεσημέρι θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για να συναντηθούν οι δύο πλευρές με δικηγόρους.

Θεωρώ πως είναι μία καλή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό.Τα εχέγγυα θα τα κρίνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Υπήρχε και μία φημολογία για ξένο επενδυτή.Εγώ είχα μια ενημέρωση από τον κο Τσεκούρα πως τον τηλεφώνησε ο κος Βούλγαρης τον ενημέρωσε για Σύριο επιχειρηματία που είχε βοηθήσει στον παρελθόν τον Ολυμπιακό επί Βασιλειάδη.Η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη και δεν θα παίζουμε με αυτό.
Θα υπήρχε ραντεβού στην Αθήνα,αν και θεωρώ πως κάποιος που ενδιαφέρεται πρέπει ο ίδιος να έρθει στο μέρος του πωλητή.Από εκεί και πέρα σήμερα το πρωί με ενημέρωσε ο Τσεκούρας πως δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη με αυτό το ραντεβού.

Υπάρχει και η 3η λύση που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας άσχετα αν κάποιοι δημιούργησαν το πρόβλημα.Κάποιοι έγραψαν την εμετική επιστολή που διάβασε ο Βασίλης και οι ίδιοι είχαν την επικοινωνία με τον Αλέκο Κούγια.Τις ανακοινώσεις αυτές τις βγάζει η Μένη η Θεοδώρου που είναι με τον Μποτσιβάλη. Ξεκίνησαν μηνύσεις από συγκεκριμένο άνθρωπο του Βόλου,αν και θεωρώ πως δεν είναι η σωστή λύση για να αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα.Δεν μπορεί όμως να βρίζεις ανώνυμα.Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομονωθούν μια για πάντα.Δεν γίνεται μια συγκεκριμένη μερίδα φιλάθλων να ασκήσουν διοίκηση.Δεν θα έχω τον κάθε έναν να κάνει πολιτική με τον Ολυμπιακό.Ο κόσμος δεν πρέπει να αφήσουν 5-10 άτομα να κάνουν τον Ολυμπιακό ότι θέλει.

Η 3η λύση λοιπόν το Plan C ,είναι να πάρουν το βάρος 10-15 επώνυμοι επιχειρηματίες τους όποιος πρέπει να τους δείξουμε όλοι την συσπείρωσή μας και την στήριξή μας και να βάλει ο κόσμος πλάτη.Ο Ολυμπιακός Βόλου αν δεν είναι συσπειρωμένος θα έχει την τύχη του Ηρακλή ,του Άρη και του Πανιωνίου.Αν δεν ευδοκιμήσουν οι δύο πρώτες λύσεις όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης.Όλοι από την μεριά μας πρέπει να συσπειρώσουμε τον κόσμο.Ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Χιλιάδες κόσμος λέει πως δεν μας ενδιαφέρουν οι 15-20 .Αυτοί δεν είναι τίποτα αλλά πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία.Οφείλουμε όλοι να οδηγήσουμε τον κόσμο σε γενική συστράτευση για το καλό της ομάδας.Αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν αρχηγοί ας παίξουν playmobil και να μην κάνουν πειράματα με τον Ολυμπιακό.Κανείς δεν θα καταφέρει να σκορπίσει την διχόνοια στον κόσμο του Ολυμπιακού.Η κα Θεοδώρου να μην ξανασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου.Ας κάτσει με τον μεγαλοπαράγοντα τον κο Μποτσιβάλη που ήταν ο μοναδικός που τα οικονόμησε ως πρόεδρος της ομάδας.

Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος.Οι φίλαθλοι δεν έχουν δικαίωμα να ασκήσουν διοίκηση.Ο Καραγιάννης πήρε την ομάδα πρωταγωνίστρια και χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι περήφανος και όλοι μας είμαστε υπόλογοι απέναντί του.
Αυτοί θα είναι απέναντί μου.Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα τους καταπιεί.Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη και τον τελευταίο φίλαθλο και δεν μας ταιριάζει η διχόνοια.

«Όταν οι συζητήσεις προχωρήσουν ο κος Καραγιάννης θα πάρει την θέση που πρέπει.Μέχρι τότε ο κος Τσεκούρας έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις.Το αν θα παραχωρηθεί το managment ή οι μετοχές θα το αποφασίσουν οι κάτοχοι των μετοχών.»










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...