Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Συνεχίζει ο Πρέκας

Επίσημα τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Λάμπρο Πρέκα, ανακοίνωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου.
Ο Βολιώτης τεχνικός θα είναι στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ ανδρών και τη νέα σεζόν, προκειμένου να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τις μεταγραφές των Καλογερόπουλου και Παυλόπουλου από τον ΓΣ Βόλου, του Μακρίδη από τη Νίκαια και του Φωσσέ από τη Νίκη.

Η ανακοίνωση: «Μετά  την  επιτυχημένη πορεία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών που πρόεκυψαν όλη την χρονιά, αποφασίστηκε το τμήμα αντρικού μπάσκετ να συνεχίσει και φέτος με την ίδια φιλοσοφία για την δημιουργία μιας νεανικής ομάδος με αθλητές που θα αγαπούν τον σύλλογο και θα αγωνίζονται για την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τις αξίες του Αθλητισμού.

Στην προσπάθεια αυτή προπονητής της ομάδος θα συνεχίσει να είναι ο Λάμπρος Πρέκας το έργο του οποίου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.

Αποκτήθηκαν επίσης οι αθλητές Καλογερόπουλος Χρήστος, πλέη μέηκερ και Παυλόπουλος Αθανάσιος σούτινγκ γκαρντ από τον Γ Σ Βόλου, Μακριδης Αλέξανδρος, σούτινγκ γκαρντ από Γ Σ Νίκαιας Λάρισας και Φωσσές Ηλίας, σμολ φόργουορντ από την Νίκη Βόλου.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές και με άλλους δύο παίκτες έναν σέντερ και έναν περιφερειακό οι οποίοι με τους ήδη υπάρχοντες θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ».    






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...