Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αιγινιακός - Ολυμπιακός Βόλου pregame

Στο Αιγίνιο είναι η επόμενη δοκιμασία του Ολυμπιακού Βόλου την Τετάρτη στις 15:30.
H αποστολή της ομάδας μας...
Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα ,ελπίζοντας ταυτόχρονα να χαθούν βαθμοί από τις τρεις ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αιγινίου για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα ,αφού εκτός του φιλικού του καλοκαιριού (φώτο), δεν έχει τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα αυτή.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν απουσίες ,αφού εκτός του τραυματισμένου Καπετάνου,τιμωρίες εκτίουν οι Μελίσσης και Αρβανίτης.

Στον αντίποδα ο Κώστας Νικολαΐδης προφύλαξε τους Κουτσοσπύρο,Σαμαρά και Μανζάνο που δεν έπαιξαν στα Χανιά και είναι ξεκούραστοι για το παιχνίδι της Τετάρτης,ενώ άλλες απουσίες εκτός του αμφίβολου Χατζή δεν υπάρχουν.

Οργανωμένη εκδρομή δεν ανακοινώθηκε από κάποιον σύνδεσμο,παρά ταύτα αναμένεται να υπάρχουν μεμονωμένοι φίλαθλοι της ομάδας,αφού ακόμα και η μικρή κερκίδα χωρητικότητας 1500 θεατών συνήθως δεν γεμίζει στο γήπεδο του Αιγινίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιάννης Τοπούζης από τον οποίο δεν έχουμε ιδιαίτερα καλές θύμισες....

Το παιχνίδι αρχίσει στις 15:30 και θα μεταθοδεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.


  • Είκοσι παίκτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αιγινιακό. Αυτοί είναι οι εξής: Μπρέσκα, Γκούρμα, Κρίστομπαλ, Καρίλ, Μόνχε, Γιαλούσης, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Ζέρης, Ιωάννου, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Νικολιάς, Παπανικόλας, Πινδώνης, Ρόκας, Σταυράκης
  • Με Κωστούλα και Γιαλούση θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός στο κέντρο της άμυνας.Ο Παντελής δοκίμασε το συγκεκριμένο δίδυμο και στην σημερινή προπόνηση και έμεινε ικανοποιημένος.

H παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται με νέα των δύο ομάδων μέχρι και πριν από την σέντρα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...