Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μάζευε κι ας είναι ρόγες...

Αφού δεν κερδίζουμε ,τουλάχιστον να μην χάνουμε...Βίντεο,δηλώσεις!
Ακολουθώντας το παραπάνω δόγμα και δίνοντας προσοχή στην ανασταλτική λειτουργία,ο Ολυμπιακός δεν έχασε στο Αιγίνιο παραχωρώντας λευκή ισοπαλία σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Η ομάδα μας είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες με Ιωάννου και Μπρέσκα για να φύγει με το τρίποντο.





Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε αυτή την φορά με το μυαλό στα μετόπισθεν.Με δύο ανασταλτικά χαφ και ελέγχοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το κέντρο, έδειξε μεγαλύτερη προσοχή στα...μετόπισθεν και τουλάχιστον δεν έχασε.
Βέβαια το στήσιμο της ομάδας με αυτό τον τρόπο ,περιόρισε την δημιουργία ευκαιριών.Έτσι ουσιαστικα οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο-τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να «πάρουν» το παιχνίδι.Η κακή όμως ημέρα που βρέθηκαν οι Μπρέσκα και Ιωάννου δεν βοήθησε σε αυτό.
Έτσι μοιραία συμπληρώθηκαν 441 λεπτά αφλογιστίας (χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις...)

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και θα μπορούσε να «γίνει» το γκολ και από τις δύο ομάδες.Αν πάντως κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτός θα ήταν ο Ολυμπιακός αφού είχε δύο κλασσικότατες ευκαιρίες.

Η πρώτη με τον Ιωάννου στο 7' όταν η όμορφη σέντρα του Καρρά βρήκε τον Ιωάννου ο οποίος ολομόναχος στο ύψος που πήδηξε και σε απόσταση ενός μέτρου από το τέρμα έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ,δίνοντας την εντύπωση πως δεν είχε την αίσθηση του χώρου...
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά στο πρώτο μέρος και είχαν αρκετές «ευκαιριούλες» χωρίς την μεγάλη φάση που ήρθε στο 42'/
Στο φινάλε του ημιχρόνου λοπόν,  ο Μάριο Μπρέσκα στο δεν μπόρεσε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ να νικήσει τον Τόλιο ο οποίος μπλόκαρε. 

Στο β μέρος οι ομάδες άλλαξαν πρόσωπο ,ιδιαίτερα μετά το 60' όταν η κούραση έδειξε να επηρεάζει τους παίκτες και των δύο ομάδων.Ουσιαστικά κλασικές ευκαιρίες δεν υπήρχαν παρά...«υποψίες δημιουργίας ευκαιριών».Οι δύο ομάδες έδειξαν να «βολεύονται» με την λευκή ισοπαλία αφού τα συνεχόμενα και εύκολα λάθη που «τελείωναν» την όποια δημιουργία φάσεων ,προέδιδε κούραση.

Οι δύο αλλαγές του Νίκου Παντελή δεν κατάφεραν να δώσουν οιαδήποτε φρεσκάδα στην ομάδα και μοιραία ήρθε η ισοπαλία.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης (22' λ.τρ. Ζούρκος), Λιόλιος, Μανζάνο (46' Μπελόν), Φαμπίνιο, Πέντα, Λαζαρίδης, Γκέσιος (59' Γεωργίου), Κουτσοσπύρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός (46' λ.τρ. Ζέρης), Γιαλούσης, Κωστούλας, Ρόκας, Κριστόμπαλ (64' Κατσίκης), Πινδώνης, Μόνχε, Μπρέσκα, Ιωάννου (77' Γκούρμα).

ΗΡΑΚΛΗΣ 




Κάρτες:  
 
39' Φαμπίνιο, 57' Κουτσοσπύρος, 67' Λαζαρίδης, 75' Ζούρκος, 90'+2 Λιόλιος ,90'+2 Λιόλιος - 29' Γιαλούσης, 76' Μόνχε



Μας άρεσε.... 
Ο Ζέρης «κράτησε» σωστά την θέση του και δεν είχε προβλήματα.Ο Γιαλούσης στάθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο ύψος των περιστάσεων.
Δεν μας άρεσε...
Σε κακή ημέρα Μπρέσκα και Ιωάννου με τον τελευταίο να μην τροφοδοτείται αρκετά.





Ο «κόραξ» του αγώναΟ Τοπούζης προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος.Έκανε πάντως λάθη ενώ ελέγχεται για την φάση του 26΄ αφού η ανατροπή του Μπρέσκα θέλει τηλεοπτικό ριπλέι.Θα μπορούσε να τιμωρήσει τον Κουτσοσπύρο με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι,όταν το «ψαλιδάκι» του σούταρε το κεφάλι του Πινδώνη αντί της μπάλας.





Είπαν:


Δρακόπουλος: « «Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας, αν και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι υποχρεωμένος να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι το σκεπτικό μας και έτσι κατεβαίνουμε κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, καθώς είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δύο μεγάλες ευκαιρίες και με τον Ιωάννου την κεφαλιά, αλλά ακόμη πιο κλασική με τον Μπρέσκα.»

Το ευχάριστο είναι πως στο σημερινό παιχνίδι κερδίσαμε έναν ποδοσφαιριστή, τον Ζέρη, που είχε πολύ καλή παρουσία μετά τον τραυματισμό του Κατσιαρού. Επιτακτική ανάγκη είναι να κερδίσουμε οπωσδήποτε την επόμενη αγωνιστική τα Χανιά στο γήπεδό μας. Κλείνοντας, θα πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος για μια ακόμη φορά ήταν στο πλευρό της ομάδας και χειροκρότησε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Αιγινιακού»

Νικολαίδης: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Με αυτή την προσπάθεια ως παράδειγμα πρέπει να παραταχθούμε στην Κέρκυρα την Κυριακή. Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων, τα έδωσαν όλα, δημιουργήσαμε και εμείς κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Το θετικό είναι ότι μετά το άτυχο αποτέλεσμα στα Χανιά, αυτά τα παιδιά μπήκαν στο γήπεδο και τα έδωσαν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μια εξαιρετική ομάδα, πολύ έμπειρη και πιστεύω ότι μαζί με εμάς θα κυνηγήσει την άνοδο».

 Ζέρης:«Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολη έδρα. Πιστεύω είχαμε θέληση και πάθος και αξίζαμε τη νίκη. Συνεχίζουμε. Έχουμε παιχνίδια στην έδρα μας που αν τα πάρουμε πιστεύω θα βγούμε πρώτοι. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια»






Μικρά&πικάντικα


  • 150 φίλοι της ομάδας ακολούθησαν τους ερυθρόλευκους στο Αιγίνιο
  • Ο Παντελής δεν έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου και την θέση του πήρε ο βοηθός του κος Δρακόπουλος.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...