Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Θαμώνας του VolosFans o Καρεκλίδης

Ο συμπαθέστατος Γιώργος Καρεκλίδης για μία ακόμα φορά έδειξε αναγνωστική προτίμηση στο ιστολόγιό μας.
Αν και γνωστός φίλαθλος της Νίκης ο κος Καρεκλίδης απέδειξε έμπρακτα πως είναι φανατικός αναγνώστης του blog των οπαδών του Ολυμπιακού.

Έτσι αντιγράφοντας ένα συκοφαντικό σχόλιο που αναρτήθηκε στο VolosFans και ανέφερε επίσκεψη Μπέου με μπράβους στους Austrian Boys το μετέτρεψε σε ρεπορτάζ αναμεταδίδοντάς το σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην χθεσινή εκπομπή του Θωμαίδη. Εκτός αν κάποιος πιστέψει πως ο ίδιος ή έστω κάποιος ρεπόρτερ της εφημερίδας Μαγνησία έκανε....ρεπορτάζ στην Αγ.Δημητρίου μετά το παιχνίδι με την συνοικιακή !!

Και μπορεί το κίνητρο του κου Καρεκλίδη να είναι καθαρά πολιτικό,αφού προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλήξει την υποψηφιότητα Μπέου (το οποίο σαν Ολυμπιακούς δεν μας αφορά...),αλλά είδαμε πως στην χθεσινή εκπομπή η συγκεκριμένη ενέργεια μετατράπηκε εύκολα σε ακόμα μία ενορχηστρομένη επίθεση λάσπης κατά του Ολυμπιακού Βόλου από το Αλαφουζοθωμαϊδοπατσέικη συμμαχία.

Αν μη τι άλλο ευχαριστούμε τον κύριο Καρεκλίδη από καρδίας για την προτίμησή του και τον παροτρύνουμε να διαβάζει με περισσότερη προσοχή τα περίπου 200 σχόλια /ημέρα που αναρτούν φίλοι και μη του Ολυμπιακού για να «γεμίσει» τις ανταποκρίσεις του με....έγκυρα ρεπορτάζ ανάλογα της υστεροφημίας του.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...