Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Β' εθνική με Betsonic!


Άρχισε η φετινή football league και μαζί θα ψάξουμε και φέτος τις ευκαιρίες της για να βγάλουμε χαρτζιλίκι.
Φέτος θα είναι μαζί μας η betsonic η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα που «ειδικεύεται» στο κουπόνι της ελληνικής Β' και Γ΄Εθνικής!

Ας δούμε συνολικά τους αγώνες και μέσα στην εβδομάδα θα επιλέξουμε τις αποδόσεις που μας «κάνουν κλικ»!


Η αγωνιστική δράση της Football League ξεκινάει την Παρασκευή 17/10 όπου περιλαμβάνει 3 αγώνες. 

   Τα Χανιά φιλοξενούν τον Φωστήρα, όπου καλούνται να αποδείξουν τον τίτλο του φαβορί που «κουβαλάνε» οι αποδόσεις πάνω τους, αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα τους ώστε να πρωταγωνιστήσουν και φέτος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας.
   Ο Ηρακλής Ψαχνών ταξιδεύει από την Εύβοια προς την Πάτρα με σκοπό να αντιμετωπίσει την δυνατή Παναχαϊκή, που αποτελεί νέα ομάδα καθώς έχει προχωρήσει ριζική και δυνατή αλλαγή του ρόστερ της, με πολύ πιο δυνατές κινήσεις από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ένα προβάδισμα στην έδρα το δίνει η betsonic.
  Ο Πανηλειακός στον Πύργο φιλοξενεί τον Παναιγιάλειο που μετά την ήττα από την ΑΕΚ εντός φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Πανηλειακό σε μία δύσκολη έδρα.

   Την δεύτερη μέρα της αγωνιστικής στις 19/10 που είναι Κυριακή διεξάγονται 6 παιχνίδια.
  Ο ενισχυμένος Αχαρναϊκός πάει φορτωμένος για να πάρει το παιχνίδι εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Ερμή.
Ο Αιγινιακός φιλοξενεί την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας και ευελπιστεί να φύγει με τον τίτλο που χαρακτηρίζεται ως μεγάλο φαβορί και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως, όπως θα μαρτυρούν οι αποδόσεις.
Η ομάδα της Κατερινής ο Πιερικός πάει προς την Καλαμαριά, όπου αντιμετωπίζει τον Απόλλων Καλαμαριάς και θα κυνηγήσει με το σύνολο του ρόστερ που διαθέτει να αποσπάσει βαθμούς ή βαθμό από τον Απόλλων. 3.25 πληρώνει η ισοπαλία και 5.10 το διπλό.
  Ο Φωκικός, σε ένα ντέρμπι ουσίας αντιμετωπίζει την Λαμία, όπου ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα και ευελπιστεί να συνεχίσει. Το παιχνίδι θα συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα, καθώς η Λαμία με νίκη θέτει γερές βάσεις για την συνέχεια. Το σετ του αγώνα την δεδομένη στιγμή είναι 2.68 – 3.25 – 2.34
 Η ομάδα του Τυρνάβου φιλοξενεί την ομάδα της Ζακύνθου και ελπίζει να νικήσει τους «νησιώτες» όπου πληρώνει 2.00 ο άσσος και θεωρούνται φαβορί της αναμέτρησης.
Στο παιχνίδι που αρχίζει 18:00 και τελευταίο της 2ης αγωνιστικής μέρας της 2ης αγωνιστικής στην Β Εθνική, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Απόλλων Σμύρνης, παιχνίδι που ξυπνούν μνήμες από παρελθοντικές και ίσως μελλοντικές μάχες στην αρένα της Α Εθνικής – Superleague. Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να κάνει την έκπληξη και να σταματήσει το τραίνο της ΑΕΚ; Αν το πιστεύεις, τότε αξίζει να παίξεις την ισοπαλία στο 10.00 απόδοση ή το διπλό στο 20.00 απόδοση ή το Χ2 ( Διπλή ευκαιρία ) στο 6.00 απόδοση.

   Την τρίτη αγωνιστική μέρα της 2Η αγωνιστικής την Δευτέρα 20/10 έχουμε δύο μεγάλα ντέρμπι.
Ο Αγροτικός Αστέρας φιλοξενεί την Λάρισα, όπου αμφότερες ομάδες χρειάζονται την νίκη ο καθένας για δικούς του λόγους. 2.96 – 3.30 – 2.12 το σετ του αγώνα. Εσύ ποιον θα στηρίξεις; Επίσης το όβερ 2.5 γκολ πληρώνει πολύ καλά στην απόδοση του 2.30
Ο Ολυμπιακός Βόλου κατεβαίνει στο γήπεδο του Ηρακλή, όπου αντιμετωπίζει έναν εντελώς διαφορετικό Ηρακλή, πιο δυνατό εμφανώς από πέρσι, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Ένα ελαφρύ προβάδισμα για νίκη έχει ο Γηραιός καθώς το σετ που προσφέρεται τώρα είναι το εξής 1.98 – 3.35 – 5.80
  Τέλος την τέταρτη αγωνιστική μέρα της 2ης αγωνιστικής η Καλλιθέα φιλοξενεί τους Τράχωνες Αλίμου όπου θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί εντός, παρά το νεανικό και νέο σύνολο της ομάδας της Καλλιθέας.
  Παράλληλα στην Betsonic.com υπάρχει πλήρες κουπόνι της Γ Εθνικής, ενώ προσφέρεται μπόνους ως 100 ευρώ σε στοίχημα αλλά και στο καζίνο. Και όπως λένε... από την Τρίτη θα το βρεις, το κουπόνι της 3ης Εθνικής !




Συνοπτικά οι προτάσεις μας
  • Σε λίγο.....


Betsonic.com Best odds - Bookmaker register now

Θυμηθείτε να παίζετε συνετά και μόνο εφόσον σας περισσεύουν λεφτά.Οι μονές αποδεκτές επιλογές είναι πιο ασφαλής και ίσως ο μόνος τρόπος να είμαστε μακροπρόθεσμα κερδισμένοι...


Επισκεφτείτε την σελίδα της betsonic και εκμεταλλευτείτε το bonus εγγραφής πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Μπόνους ως 100 ευρώ, κορυφαίες αποδόσεις, άμεσες πληρωμές και φουλ κουπόνι Α, Β και Γ εθνικής !

Eπίσης μην ξεχνάτε να «τσεκάρετε» τους τζίρους των αγώνων πριν την επιλογή σας...




Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στην σελίδα μας LIVE SCORES

Σ.Σ:Οι αποδόσεις είναι οι τρέχουσες την ώρα που γράφεται το κείμενο.Ως γνωστόν μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...