Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πίστη στην ομάδα!

Οι Austrian Boys με ανακοίνωση τους εκφράζουν την πίστη στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την στήριξη τους για τη συνέχεια.Η ανακοίνωση:

«Είναι αλήθεια ότι το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής με τη Ζάκυνθο μας στεναχώρησε όλους. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και σίγουρα δεν αρμόζει στο μέγεθος και τη δυναμική της ομάδας μας.

Αυτή τη στιγμή όμως έχουμε μπροστά μας 2 επιλογές: Η μια επιλογή είναι να απαξιώσουμε από την αρχή τη νέα αυτή προσπάθεια, γκρινιάζοντας και δημιουργώντας αρνητικό κλίμα και η άλλη επιλογή είναι να στηρίξουμε την ομάδα δηλώνοντας την πίστη μας και ενθαρρύνοντας τους παίκτες μας για τη συνέχεια.

Εμείς επιλέγουμε τον δεύτερο δρόμο δηλώνουμε στήριξη και πίστη στην ομάδα και καλούμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να κάνουνε το ίδιο.
Σε αυτή την αρχική φάση του πρωταθλήματος, είναι μονόδρομος και οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε τους παίκτες και το προπονητή και να αναδείξουμε ένα θετικό κλίμα που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα για τη συνέχεια. Εμείς αυτό θα το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες μας, να δώσουν και αυτοί τα πάντα σε κάθε αγώνα και να αφοσιωθούν απόλυτα, ψυχικά και σωματικά στους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου. Austrian Boys»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...