Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Στήριξη στον Ερασιτέχνη

Να στηρίξει το μητρικό σωματείο καλεί ο σύνδεσμος των Austrian Boys τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση:

«Για να κάνουμε ΠΡΑΞΗ το σύνθημα Ολυμπιακός Βόλου ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ και για να τιμήσουμε όλους όσους φοράνε την ένδοξη φανέλα με τα χρώματα και το σήμα της ομάδας μας, ξεκινάμε εκστρατεία ενίσχυσης και στήριξης των τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και καλούμε όλους τους οπαδούς της ομάδας να βοηθήσουν στη προσπάθεια αυτή.

Από σήμερα διαθέτουμε στο σύνδεσμο μας κάρτες διαρκείας για τους αγώνες της Γυναικείας και Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου με κόστος 25 ευρώ.
Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζει την είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και των δυο ομάδων μας στο μπάσκετ και παράλληλα προσφέρει μια σημαντική ενίσχυση στο μητρικό σωματείο της ομάδας που οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να στηρίξουμε.

Την προσεχή Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκού και καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν στο κλειστό για να συμπαρασταθούμε στις κοπέλες που φοράνε και τιμάνε την φανέλα της ομάδας μας.»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...