Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Θα βλέπουν κόκκινους εφιάλτες!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ στην οποία καλεί όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, οργανωμένους και μη, να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:...

«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Μετά από ένα σερί τριών άτυχων παιχνιδιών μας δίνεται η ευκαιρία και με το ευνοϊκό πρόγραμμα που ακολουθεί, η ομάδα μας να ανακάμψει και να γυρίσει στις επιτυχίες.
Στα επόμενα επτά παιχνίδια, έχουμε έξι μέσα στο Βόλο και ένα εκτός στην Κατερίνη, όπου και εκεί θα το κάνουμε έδρα μας, όπως και πέρσι.
Με συσπείρωση, ενότητα και πίστη θα κατακτηθεί η άνοδος. Στα Ψαχνά η ομάδα μας έδειξε τα στοιχεία που θέλουμε και λόγω διαιτησίας και ατυχίας δεν πήρε τους βαθμούς της νίκης.
Καλούμε όλους τους Συνδέσμους και του φίλους μας των Austrian Boys που είναι ο μεγαλύτερος και μαζικότερος επαρχιακός Σύνδεσμος στη χώρα μας με χιλιάδες μέλη, να δώσουνε το παρόν.
Ο Ολυμπιακός μας αγκαλιάζει όλους και όλοι μας αγκαλιάζουμε τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους, που έφτασε δύο 24ωρα πριν  παίξει με τα Παρί Σεν Ζερμαίν, που έφτασε στην κορυφή της ποδοσφαιρικής πυραμίδας, που ανακηρύχτηκε η πρώτη επαρχιακή ομάδα με τον περισσότερο κόσμο, που διέλυσε τις μεγάλες ομάδες των Αθηνών.
Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν, ούτε στους Γερουλάνους, Κούγηδες, Θωμαΐδηδες, Αλαφούζους και ψευτοδημοσιογράφους να χαρούν. Αντίθετα θα βλέπουν κόκκινους εφιάλτες στον ύπνο τους.
Έχουμε ποδοσφαιρικό εγωισμό και αυτό θα το βγάλουμε στους αγώνες της ομάδας μας.
Όλοι την Κυριακή στο ΕΑΚ και την Τετάρτη όλοι στην Κατερίνη.
Με πολιτισμό και παιδεία στηρίζουμε και προστατεύουμε την ομάδα μας».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...