Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μόνοι εναντίων όλων!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης για να καταλάβει από που δέχεται ανηλεή πόλεμο ο Ολυμπιακός.
Το «block» που προσπαθεί να σχηματίσει ο Γιαλαφούζος είναι οφθαλμοφανές.

Με «εργαλείο» τον «δημοσιογράφο» Δικαστή ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να λασπολογήσει εις βάρος της ομάδας μας,είτε με...«παρεμβάσεις» είτε με κλασικές γκεμπελικές μεθόδους. 

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνει τόνους λάσπης και μάλιστα διαφαίνεται πλέον πως με αυτό τον τρόπο ή και κάποιους άλλους που προς το παρών κρατούνται μυστικοί, ο Γιαλαφούζος και η παρέα του μπορεί ακόμα και να επηρεάσει την ΚΕΔ ή ατομικά κάποιους ρέφερι.

Είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρο πως ο ιδιοκτήτης του "ουράνιου καναλιού" ψάχνει εναγωνίως συμμάχους για να δυναμώσει το «μπλοκ» επιρροής του στην επόμενη Λίγδα.Στις ομάδες της Βου αυτόν το ρόλο εκπληρώνει η Συνοικιακή.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο κλαρινογαμπρός βρίσκεται κάθε εβδομάδα σε πάνελ εκπομπής ή όποτε θέλει με παρεμβάσεις λασπολογεί εις βάρος του Ολυμπιακού μέσω του συγκεκριμένου καναλιού.Έχει λάβει υποσχέσεις από κύκλους που μάλιστα αποδικνύονται συνεπείς.Η βασική από αυτές είναι η «σφαγή» με βαμβάκι ή άνευ της ομάδας της πόλης μας.Το κυνήγι από αξιολογημένους ρέφερι αν μη τι άλλο είναι αυταπόδεικτο.Οι κόκκινοι δεν πρέπει να ανέβουν με κανέναν τρόπο!Αυτή είναι η εντολή και προς το παρών πραγματοποιείται.... 

Στο αντίπαλό στρατόπεδο του υποψήφιου Δημάρχου υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες από Αθήνα και...περίχωρα.Η αλήθεια είναι πως ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν πολυενδιαφέρεται για την Βου αφού αισθάνεται πανίσχυρος.Όταν του υπόσχονται κανά καλό ψάρι από τον Ευβοϊκό βέβαια θα ρίξει ένα-δυο τηλεφωνάκια...

Οι δικοί μας ερυθρόλευκοι βιώνουν δυστυχώς το κυνήγι και από την μία και από την άλλη πλευρά....και ο λόγος είναι ένας.
Ο Ολυμπιακός μετά τον αφανισμό του από τον συμμορίτη bisexual υπουργό (στην καλύτερη) και την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες,έχει μείνει εκτός από κάθε σφαίρα επιρροής.Δεν διάλεξε κανένα στρατόπεδο και έμεινε ανεξάρτητος.Αυτό κάποιοι μπορούν να το θεωρήσουν μαγκιά και κάποιοι άλλοι μέγιστη μαλακία.Το ζήτημα είναι πως αυτή την στιγμή η ομάδα μας αυτό ακριβώς πληρώνει!

Ο Ολυμπιακός μας για ακόμα μια φορά είναι μόνος εναντίων όλων!Και αυτό δεν το λέω με διάθεση να φανατίσω τον οπαδό μας και να νιώσει μάγκας και ανεξάρτητος.Το γράφω επειδή είναι η ωμή πραγματικότητα.Δεν έχουμε καμία συμμαχία ,δεν έχουμε καμία επιρροή στις πηγές των αποφάσεων.Μοναδικό μας όπλο είναι ο κόσμος μας.
Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι και να πράξουμε ανάλογα και πιο μυαλωμένα!


Το παραπάνω κείμενο του Τσιπουρόγατου αποτελεί αποκύημα της νοσηρής φαντασίας του σε ένα παράλληλο σύμπαν.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...