Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τεράστιο φιάσκο Θωμαΐδη!

Μετά την μεταμόρφωση του τραυματιοφορέα του ΕΑΚ σε Αχιλλέα Μπέο,η εκπομπή του Θωμαΐδη στο κανάλι του Αλαφούζου υπέπεσε σε νέο φιάσκο!
Ο αγαπημένος μας Κυριάκος αφού «ξεσκατάρισε» το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την συμβολή του στον αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου, αποφάσισε να συνεχίσει το...«βιολί» του υπό την καθοδήγηση του μπαμπά Αλαφούζου «δίνοντας» στην δημοσιότητα κι άλλα «ύποπτα» παιχνίδια.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας ,υπό την πολύτιμη συντροφιά του μόνιμου προσκεκλημένου του δικαστή κου Πάτση, «έδωσε» τρία νέα «ύποπτα» παιχνίδια.

Όπως όμως αποκαλύπτει σήμερα το a-sports ,ο κος Θωμαίδης  ξέχασε να συμπεριλάβει και το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Καλλονή ,το οποίο φέρεται από τον μηχανισμό της uefa να χαρακτηρίζεται «διεφθαρμένο».

Και μπορεί η θέση πλέον της Σούπερ Λίγκας να είναι άκρως αντίθετη με την διερεύνηση ύποπτων παιχνιδιών ,αλλά η πικρία όλων εμάς των βολιωτών, που είδαμε προ 3 περίπου ετών να «στήνεται» ένα ενορχηστρομένο θέατρο σκιών γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα που πρωταγωνιστούσε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στο EuropaLeague,παραμένει.

Tα...πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού του Αλαφούζου ,όπως εύστοχα χαρακτηρίζουν τις φούσκες περί στημένων οι αντικειμενικές ιστοσελίδες,φαίνεται πως μοναδικό «θύμα» είχαν τον Ολυμπιακό μας.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...