Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Φέτος είναι αλλιώς...

Πέρσι ήταν αρχηγός. Φέτος είναι από τους παίκτες κορμού και γνωρίζει καλά τι εστί Ολυμπιακός Βόλου.
Ο λόγος για τον Θανάση Πινδώνη, που τοποθετήθηκε σε  ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τους αγώνες διαβάθμισης. 

«Ο στόχος μας ξεκάθαρα είναι η άνοδος. Πέρσι, τη χάσαμε την τελευταία στιγμή. Φέτος, έγινε ωστόσο προσπάθεια από την αρχή, κάναμε οργανωτικά μεγάλη προσπάθεια ως ομάδα, σε σχέση με πέρσι, όπου ο Ολυμπιακός μπήκε την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα. Φέτος, είναι όμως αλλιώς. Θεωρώ σίγουρα ότι οι έξι βαθμοί είναι αβαντάζ. Υπάρχουν όμως 14 αγώνες. Επομένως, παρά τη διαφορά, δεν παύει να είναι μεγάλο το ταξίδι. Δεν έχουμε στο μυαλό μας, τους έξι βαθμούς. Δεν πάμε χαλαρά, δεν πάμε εφησυχασμένοι. Κάθε ματς θα το κοιτάμε ξεχωριστά. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βασιστεί στο ρόστερ του. Στην εμπειρία. Παράλληλα, έδωσαν χρόνο όλοι οι προπονητές σχεδόν σε όλα τα παιδιά, ακόμη και σε 16χρονα παιδιά, για να έχουν άπαντες ματς στα πόδια τους, κι αυτό είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα.

 Για μας ήταν ένας στόχος να παίξουν όλοι, έτσι όταν έρθουν τα πλέι οφ να είναι άπαντες έτοιμοι για τη δοκιμασία. Ο κ. Κοκότοβιτς προσπαθεί να μας μάθει καλύτερα, θεωρώ ότι και οι τρεις προπονητές έχουν προσφέρει. Θα κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής για να διεκδικήσουμε την άνοδο».






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...